Dropdown in edit mode popup doesn't fire "change" on first change when the selectedValue is null

5 posts, 0 answers
  1. Bruno
    Bruno avatar
    6 posts
    Member since:
    Nov 2014

    Posted 27 Mar 2015 Link to this post

    Hello,
    I'm trying to figure out why this behavior is changed on the last kendo release .. with no luck
    The strange behavior that was working perfecly on kendo 2014.3.1411 and which is changed in vers. 2015.1.318
    is the follow:

    when I have a dropdown list in a popup edit mode which can be nullable and I manually change the value from the defaultValue to another value,
    the first time the dropdown doesn't fire anything, all the other tiimes it fires correctly.

    http://dojo.telerik.com/isECi

    Eg.
    click on New Record
    change once "CategoryID" (doesn't fire)
    chenge it once again (it fires)

    with old versions

    http://dojo.telerik.com/isECi/3
    click on New Record
    change once "CategoryID" (fires)

    is this a bug ?
    Thank you

    Simone
  2. Georgi Krustev
    Admin
    Georgi Krustev avatar
    3707 posts

    Posted 27 Mar 2015 Link to this post

    Hello Simone,

    The described issue is a known bug that slipped in Q1 2015 release of Kendo UI. It is already addressed and the latest internal build available for download from your Telerik account includes the fixes.
    Please excuse us for the caused inconvenience.

    Regards,
    Georgi Krustev
    Telerik
     
    Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
     
  3. Kendo UI is VS 2017 Ready
  4. Bruno
    Bruno avatar
    6 posts
    Member since:
    Nov 2014

    Posted 27 Mar 2015 in reply to Georgi Krustev Link to this post

    Thank you Georgi for you prompt reply,
    I'll download the latest internal build
    Thank you again

    PS:
    you can cancel duplicated posts ... sorry the system gave me an error so I though it wasn't inserted
  5. Clint
    Clint avatar
    4 posts
    Member since:
    Apr 2016

    Posted 04 Oct Link to this post

    I'm getting this bug now, trying to use kendo-drop-down-list with Angular.

    Using Kendo UI 2016.3.914, so why am I getting this problem if you supposedly fixed it??!!

    Kendo UI is REALLY STARTING TO TICK ME OFF as an Angular developer.

  6. Georgi Krustev
    Admin
    Georgi Krustev avatar
    3707 posts

    Posted 06 Oct Link to this post

    Hello Clint,

    The bug reported in #623 is fixed and has been verified by several clients that has experienced it before.

    If you are experiencing something similar, probably something else is incorrect. Could you provide a repro demo that demonstrates the issue? This could help us to narrow the problem down much faster and provide a solution quicker.

    Regards,
    Georgi Krustev
    Telerik by Progress
     
    Get started with Kendo UI in days. Online training courses help you quickly implement components into your apps.
     
Back to Top
Kendo UI is VS 2017 Ready