Desktop and WPF app problem

2 posts, 0 answers
  1. Jacek
    Jacek avatar
    12 posts
    Member since:
    Apr 2011

    Posted 18 Sep 2014 Link to this post

    I started to use Testing Framework, and  my console application runs just fine, but any other desktop or WPF have similar results:
    Chrome and Firefoks stucks at "Preparing browser for automation..." message, InternetExplorer throws window saying something similar to
    "Cant find module ArtOfTest.Connector.dll" and timeout later.
    I am using Visual Studio 2013 run as administrator, Windows Server 2012 and reinstalled fresh version of Test Framework.
  2. Boyan Boev
    Boyan Boev avatar
    1025 posts

    Posted 23 Sep 2014 Link to this post

    Hello Jacek,

    Have you configured your browsers as it is described in our documentation?

    What exactly problems do you experience with your WPF application? Please give us more detailed information so we can try to help you out.

    Can you provide me with short video demonstration of what exactly you are doing?
    You can use Jing screen capture software for your demonstration.

    We've had a few other customers get the error "Artoftest.connector.dll "module could not be found"". More often than not we were unable to find out the cause. In a few cases uninstalling the Framework then re-installing fixed it. That's the only suggestion I have at this time.

    Hope to hear from you soon.

    Boyan Boev
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
Back to Top