Demo app behaves erratically

3 posts, 0 answers
  1. Titus
    Titus avatar
    11 posts
    Member since:
    Mar 2012

    Posted 22 Jan 2013 Link to this post

    Hello there,

    Most of the time, when I load the Demo application, everything works fine. I don't know why, sometimes, the panels on the home page jump erratically all over the place upon loading. It's like the animation struggles at the end.

    Have you guys seen this behavior?

    Thanks in advance!
  2. Titus
    Titus avatar
    11 posts
    Member since:
    Mar 2012

    Posted 23 Jan 2013 Link to this post

    Hello guys,

    Any idea of why this behavior is occuring? Telerik gurus...

    I'm asking because I'm trying to understand whether it's related to the cache or it's related to asynchronous communications or it must be something else.

    Many thanks!
  3. DevCraft banner
  4. Teodor
    Admin
    Teodor avatar
    501 posts

    Posted 25 Jan 2013 Link to this post

    Hi,

    Thank you for contacting us.

    We have not observed such a behavior during our tests. Can you please check:

    • whether your browser is zoomed in or out, or it is at 100%?
    • what version of the Silverlight plug-in are you using?
    • what browser are you using?
    Also if you make a screenshot or video when this happens and send it to us, it would be useful for us to realize what happens at your side.

    Greetings,

    Teodor
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading Telerik DevCraft Ultimate.

Back to Top