"Could not find the command..."

4 posts, 0 answers
  1. Fish Dev
    Fish Dev avatar
    2 posts
    Member since:
    Jun 2007

    Posted 17 Aug 2007 Link to this post


    We installed a fully licensed version of RadEditor for MOSS and many of the commands such as PasteFromWord, MediaManager, DocumentManager, etc will not work.  I get a popup that says "Could not find the command... Please update your command list."

    Is there something else I need to do besides enabling it in the ToolsFile.xml?

    I have an evaluation version running on a WSS 3.0 and all of these functions work fine.

    Thank you!
  2. Georgi Tunev
    Georgi Tunev avatar
    7207 posts

    Posted 20 Aug 2007 Link to this post

    Hi sondiego,

    Make sure that you are using the standard version of RadEditor for MOSS, not the Lite one. The Lite version has limited functionality and does not support these tools - even if you add them in the ToolsFile, you will get a "Could not find the command.." error and they will not run.

    Kind regards,
    Georgi Tunev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center

  3. Bernd Rickenberg
    Bernd Rickenberg avatar
    2 posts
    Member since:
    Sep 2008

    Posted 09 Sep 2008 Link to this post


    I would be nice if you would give either a more specific error message or show this in your full vs. lite version comparision chart.

    Thanks, Bernd.
  4. Ivo
    Ivo avatar
    689 posts

    Posted 10 Sep 2008 Link to this post

    Sure, we will add this info in the comparison sheet:

    Kind regards,
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
Back to Top