Close animation not working

6 posts, 0 answers
  1. andrea bellagamba
    andrea  bellagamba avatar
    43 posts
    Member since:
    Jul 2009

    Posted 05 Apr 2010 Link to this post

    Hi,
    I am using your Silverlight 4 beta controls, and I have noticed that the closing animation of the RadExpander is not working.
    I have enabled the animation on the control, and the opening works just fine, while the closing just quicly collappses teh expander content.

    Is it a bug  or I am missing something? The same code was just working fine with version 3 of silverlight controls.
    Thanks
  2. Ivan
    Admin
    Ivan avatar
    519 posts

    Posted 06 Apr 2010 Link to this post

    Hi Andrea,

    Thank you for reporting the issue.
    According to this report we updated your Telerik points.

    Greetings,
    Ivan
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  3. DevCraft banner
  4. andrea bellagamba
    andrea  bellagamba avatar
    43 posts
    Member since:
    Jul 2009

    Posted 06 May 2010 Link to this post

    ...still an issue with the new SIlverlight 4 release
  5. Ivan
    Admin
    Ivan avatar
    519 posts

    Posted 06 May 2010 Link to this post

    Hello Andrea,

    This issue is scheduled for the upcoming Q2-Beta release. However if there is a demand on this fix we will increase its priority.

    Once again thank you for reporting the issue.


    Best wishes,
    Ivan
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  6. arthurd
    arthurd avatar
    18 posts
    Member since:
    Aug 2007

    Posted 12 Aug 2010 Link to this post

    I am using Q2 2010 release and there is no animation on close. The animation on open works great.

    Did I do something wrong or is their just not support for this yet?

    Looking at RadExpander.cs RadExpander.ChangeVisualState() looks like it does the right thing calling ExpandContent() or CollapseContent() but it is not collapsing smoothly with animation. But then again, I cannot compile code and step into it yet so I am just going by ignorant static analysis.
  7. Miro Miroslavov
    Admin
    Miro Miroslavov avatar
    588 posts

    Posted 16 Aug 2010 Link to this post

    Hello arthurd,

    It apears that the issue is not fixed yet. You can vote for it, or track it's progress on our PITS system. It is named (Expander: Expand-Collapse animation) and will be available not later than 24h from now.
    Sorry for any inconvenience.

    All the best,
    Miro Miroslavov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Back to Top
DevCraft banner