Cannot see RadPane AutoHide area in UISPY

3 posts, 0 answers
  1. Simon
    Simon avatar
    1 posts
    Member since:
    Jul 2013

    Posted 29 Jul 2013 Link to this post

    Hi, I'm try to test the RadPane using GUI ATPS and I use UISPY to find parts of the RadPane but, with the RadPane area hidden, leaving just the AutoHide area/button on display, when I hover the mouse over this area it does not show up in UISPY.
  2. Dimitar
    Admin
    Dimitar avatar
    6 posts

    Posted 30 Jul 2013 Link to this post

    Hello Simon,

    We successfully reproduced the problem and we will do our best to fix it in some of next internal builds. 

    Please, excuse us for the inconvenience. We have added points to your account for the report.

    Don't hesitate to contact us if you have other questions.


    Regards,
    Dimitar
    Telerik
    TRY TELERIK'S NEWEST PRODUCT - EQATEC APPLICATION ANALYTICS for WPF.
    Learn what features your users use (or don't use) in your application. Know your audience. Target it better. Develop wisely.
    Sign up for Free application insights >>
  3. UI for WPF is Visual Studio 2017 Ready
  4. Dimitar
    Admin
    Dimitar avatar
    6 posts

    Posted 08 Aug 2013 Link to this post

    Hello,

    We have just fixed the problem and the fix will be included in our next internal build. You will be able to download it next week.

    Now we have different AutomationId for each AutoHideArea (Left/Top/Right/Bottom) and are able to locate its items with UISPY (see attached screenshot).
     
    Feel free to contact us in case you have any other problems or concerns. 

    Regards,
    Dimitar
    Telerik
    TRY TELERIK'S NEWEST PRODUCT - EQATEC APPLICATION ANALYTICS for WPF.
    Learn what features your users use (or don't use) in your application. Know your audience. Target it better. Develop wisely.
    Sign up for Free application insights >>
Back to Top