Can't get custom theming to work

3 posts, 0 answers
  1. Ludovic Gerbault
    Ludovic Gerbault avatar
    226 posts
    Member since:
    Apr 2009

    Posted 24 Apr 2010 Link to this post

    Hello Telerik

    For 3 days now, I've been playing around with the Office silver theme.

    I successfully redesigned the RadButton's style and the ButtonChrome style, which apply everywhere one of those is used.

    Then, I wanted to redisgn the scrollbar, I wanted all the scrollbars/scrollviewer used by the telerik controls to look as I wanted (RadGridView, RadComboBox, RadScheduler...)

    So I modified the file Theme/Silver/System.Windows.ScrollViewer.xaml like I wanted, and it looks OK in Blend. But when I compile and launch, all the scrollbars are just staying like they use to, the only change is that they use my custom ButtonChrome style, which isn't enough.

    Would you mind point me in the right direction to customize this kind of thing ?

    Regards

    Ludovic
  2. Pana
    Admin
    Pana avatar
    748 posts

    Posted 26 Apr 2010 Link to this post

    Hello Subileau Pascal,

    It looks like you are using custom theme? Can you send me your project with the theme and I will take a look at it and try to fix it for you.

    Kind regards,
    Panayot
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  3. DevCraft banner
  4. Ludovic Gerbault
    Ludovic Gerbault avatar
    226 posts
    Member since:
    Apr 2009

    Posted 26 Apr 2010 Link to this post

    Actually, it's ok now, there was a reference to a previous Telerik.Windows.Theme.Office_Silver in the bin folder of my project that wasn't being updated, which is why I couldn't see the changes I was doing.

    It's all fine now. Thanks anyway :)
Back to Top