Can not use RadMap control in telerik sivlerlight version: 2013.2.724.1050

4 posts, 0 answers
  1. Thnghi
    Thnghi avatar
    9 posts
    Member since:
    Feb 2013

    Posted 28 Aug 2013 Link to this post

    Hi all,
    I have a issue with using RadMap control in telerik version 2013.2.724.1050

    the map not show and just show blank page

    Can any body help me?

    Thanks you very much

  2. Jas
    Jas avatar
    4 posts
    Member since:
    May 2010

    Posted 29 Aug 2013 Link to this post

    Hi 

    I am having same issue. I am using OpenStreetMapProvider and it is working fine with trial version but shows blank page with version 2013.2.724.1050.

    Please help..



  3. DevCraft banner
  4. Andrey
    Admin
    Andrey avatar
    1681 posts

    Posted 30 Aug 2013 Link to this post

    Hello ,

    Are you using NO-XAML binaries? If it is so then you should add theme DLLs to your application as described here.

    http://www.telerik.com/help/silverlight/styling-apperance-implicit-styles-overview.html

    Could you, please, provide us with additional details or with samples, which reproduce the problem, so that we can investigate. Thanks.

    Regards,
    Andrey Murzov
    Telerik
    TRY TELERIK'S NEWEST PRODUCT - EQATEC APPLICATION ANALYTICS for SILVERLIGHT.
    Learn what features your users use (or don't use) in your application. Know your audience. Target it better. Develop wisely.
    Sign up for Free application insights >>
  5. Thnghi
    Thnghi avatar
    9 posts
    Member since:
    Feb 2013

    Posted 02 Sep 2013 Link to this post

    Hi admin,

    I can't upload the solution because I can not attach file .zip or rar. I can only show you image what I do in the solution, hope you see and give me advise.

    Thanks you very much
Back to Top