Bug after "show whole day" after moving an appointment (webservices)

7 posts, 1 answers
  1. Datamex
    Datamex avatar
    161 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 12 Aug 2009 Link to this post

    Hi

    It seems that i ran into another bug in de scheduler control.
    We are using the schedular control with webservices and with the advanced form.

    When i click the "Show 24 hours" button at the bottom of the schedular after moving an appointment,
    the appointment that i moved stays on the exact same place in the Radschedular, while the other appointments are moving to the correct position.

    This also happens in your demo application Demo .

    Can you fix this problem?


  2. T. Tsonev
    Admin
    T. Tsonev avatar
    2772 posts

    Posted 13 Aug 2009 Link to this post

    Hello,

    We've managed to reproduce the issue and to fix it. The fix will be included in the next internal build on Monday (2009.2.813+).

    As a token of our gratitude for your involvement, your Telerik points have been updated.

    All the best,
    Tsvetomir Tsonev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Datamex
    Datamex avatar
    161 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 18 Aug 2009 Link to this post

    Hi,

    I downloaded the newest build 817.
    And the problem still exists in my webapplication.

    The release notes says the problem is fixed but it's not.
    Can please check it again?
  5. T. Tsonev
    Admin
    T. Tsonev avatar
    2772 posts

    Posted 19 Aug 2009 Link to this post

    Hi,

    I've double checked just to be sure, but everything seems to be working locally. I've recorded a short video:
    http://screencast.com/t/8MPitLyM

    Can you confirm that you're using the 817 version on the site? There should be a version stamp in the rendered HTML:
    <!-- 2009.2.817.20[35] -->

    If the version is correct this might be a different issue. It'll be great if you can record a video using Jing or other similar application.

    Kind regards,
    Tsvetomir Tsonev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  6. Datamex
    Datamex avatar
    161 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 19 Aug 2009 Link to this post

    Hi ,

    We are using the newest 817 version.
    Maybe its the problem that we are using webservices.

    I got the following version stamp in the html <!-- 2009.2.817.35 -->

    Here is the video:

    http://bart.nimio.info/swf/fora/2009-08-19_0948.swf

  7. Answer
    T. Tsonev
    Admin
    T. Tsonev avatar
    2772 posts

    Posted 21 Aug 2009 Link to this post

    Hi,

    Thank you for sending the video. It indeed looks like the same problem that we were working on.

    The strange thing is that we couldn't reproduce the issue with the 817 version. However, we've refactored the responsible code even more since then and we've changed the way that the appointment positioning is handled.

    There's a pretty good chance that the issue will be resolved in the build from today (2009.2.821). It'll be available for download in a few moments. Please, give it a try and let us know if it helps.

    All the best,
    Tsvetomir Tsonev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  8. Datamex
    Datamex avatar
    161 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 24 Aug 2009 Link to this post

    Hi,

    The new 821 version seems to solve the problem.

    Thank you!
Back to Top
UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017