All the controls are looking as disabled once the rad busy indicator is closed and if you mouse over they are getting enabled

2 posts, 0 answers
  1. sreelakshmi T
    sreelakshmi T avatar
    13 posts
    Member since:
    May 2010

    Posted 27 Dec 2011 Link to this post

    Hi All

    I have lots of data to load for that i am using radbusyindicator for displaying as loading before the data is loaded.once the data is loaded the rad busy indicator will disappear.But the problem is once the rad indicator is disappered all the controls look like disabled and if i mouse over on each control they will be enabled.for combos its take time to enable.

    Can you please suggest any solution for this.

    Thanks a lot in advance.
  2. Dani
    Dani avatar
    848 posts

    Posted 28 Dec 2011 Link to this post

    Hi Sreelakshmi,

    We cannot reproduce the described behavior. Controls which are content of RadBusyIndicator should regain their enabled state automatically, without a mouse hover. Please, chech RadBusyIndicator FirstLook example for reference.

    I suppose what you are experiencing is a delay due to the amount of data being loaded. Maybe you could try optimizing the data loading or consider implementing additional RadBusyIndicator  instances if the UI allows it,  instead of a single RadBusyIndicator.

    Please, send a reproducable sample if the problem persists.

    All the best,
    the Telerik team
    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get it now >>
  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
Back to Top