RadMenu inside radTab

3 posts, 1 answers
  1. Eduardo
    Eduardo avatar
    3 posts
    Member since:
    Jan 2012

    Posted 25 Apr 2012 Link to this post

    Hello everyone!

    This is my case!

    I have a rad menu inside a radtab, but the child items dosen't show! it's hide behind a div!

    Here's the code: 

    <asp:Content ID="Main" runat="server" ContentPlaceHolderID="MainContent">
        <asp:ScriptManager ID="srm" runat="server">
        </asp:ScriptManager>
        <center style="z-index: 0"> 


            <telerik:RadTabStrip runat="server" Skin="Black" ClickSelectedTab="True" AutoPostBack="True" 
                SelectedIndex="0" MultiPageID="rmpView" Align="Center" style="z-index: 1; position: relative !Important">
                <Tabs>
                    <telerik:RadTab Text="Home" PageViewID="rpView1" Width="150px">
                        
                    </telerik:RadTab>
                    <telerik:RadTab>
                        <TabTemplate>
                        <center>
                            <telerik:RadMenu ID="RadMenu1" Skin="Black" runat="server" Width="150px">
                                <Items>
                                    <telerik:RadMenuItem Text="Suas Lendas" Width="100%">
                                        <Items>
                                            <telerik:RadMenuItem Text="Jack Dempsey" >
                                            </telerik:RadMenuItem>
                                        </Items>
                                    </telerik:RadMenuItem>
                                </Items>
                            </telerik:RadMenu>
                            </center>
                        </TabTemplate>
                    </telerik:RadTab>
                    <telerik:RadTab Text="Prodtos" PageViewID="RadPageView1" Width="150px" />
                </Tabs>
            </telerik:RadTabStrip>
            <telerik:RadMultiPage ID="rmpView" runat="server" style="z-index:0">
                <telerik:RadPageView ID="rpView1" runat="server" Selected="True">
                    <div style="border-radius: 1em; background-color: #DDDDDD; opacity: 0.65; width: 800px;
                        height: 300px; float: center;">
                        <div style="padding: 25px 5px 25px 5px;">
                            <center>
                                <video width="520" height="240" controls="controls">
                    <source src="../videos/EVERLAST COMMERCIAL oficial.mp4" type="video/mp4" />
                    </video>
                            </center>
                        </div>
                    </div>
                </telerik:RadPageView>
                <telerik:RadPageView ID="RadPageView1" runat="server">
                    gcitd
                </telerik:RadPageView>
            </telerik:RadMultiPage>
        </center>
        <br />
        <br />
        <asp:Label runat="server" ForeColor="White" Font-Size="Large" Font-Bold="true">Contato:</asp:Label>
        <div style="border-radius: 1em; background-color: #DDDDDD; opacity: 0.65; width: 800px;
            float: center; padding: 5px 5px 5px 5px">
            <asp:Label ID="Label1" runat="server">
                     
                        
            </asp:Label>
        </div>
    </asp:Content>

                   
    Sorry about my bad english!
    Thanks,
    Eduardo.
  2. Answer
    Kate
    Admin
    Kate avatar
    1898 posts

    Posted 25 Apr 2012 Link to this post

    Hi Eduardo,

    Please take a look at the following forum post where the same issue is being discussed:
    http://www.telerik.com/community/forums/aspnet-ajax/tabstrip/bug-ie8-radmenu-in-radtab.aspx

    All the best,
    Kate
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Eduardo
    Eduardo avatar
    3 posts
    Member since:
    Jan 2012

    Posted 25 Apr 2012 Link to this post

    Hello Kate!

    It worked perfectly!!! :}
Back to Top