ListView (Mobile)

?
How to remove default padding from the listview and how to apply background color
Started by Lakshmikanth, 20 Feb 2013
6
posts
9692
visits
Last post by Alexander Valchev
26 Feb 2013
Admin
?
ListView doesn't work properly on navigating to other external pages
Started by Core, 22 Feb 2013
2
posts
788
visits
Last post by Alexander Valchev
25 Feb 2013
Admin
a
Auto-binding a ListView to a DataSource always calls remote service, even if it already has data loaded
Started by Jonathan M, 21 Feb 2013
3
posts
1313
visits
Last post by Jonathan M
25 Feb 2013
?
Fixed headers and infinite scrolling with remote data source do not play well together
Started by Jonathan M, 21 Feb 2013
3
posts
1258
visits
Last post by Jonathan M
25 Feb 2013
?
Error in ListView when query() called on bound DataSource without specifying group
Started by Jonathan M, 21 Feb 2013
3
posts
759
visits
Last post by Jonathan M
25 Feb 2013
?
Changes in data items not propagated into listview items
Started by Norbert, 23 Feb 2013
2
posts
799
visits
Last post by Norbert
24 Feb 2013
?
Local Data Source Can't Refresh List View
Started by Darren, 14 Feb 2013
4
posts
3509
visits
Last post by Alexander Valchev
22 Feb 2013
Admin
a
Show spinner on listview data refresh
Started by Scott, 19 Feb 2013
2
posts
2683
visits
Last post by Alexander Valchev
21 Feb 2013
Admin
?
ListView hang after opening external link on native browser
Started by Ralph, 19 Feb 2013
3
posts
1434
visits
Last post by Alexander Valchev
21 Feb 2013
Admin
?
Endless scroll stops working when refresh
Started by OfficeHeart, 13 Feb 2013
2
posts
1188
visits
Last post by Georgi Krustev
15 Feb 2013
Admin
?
Listview item with kendo.fx
Started by JT, 06 Feb 2013
3
posts
1388
visits
Last post by JT
08 Feb 2013
a
Changes in data-model not reflected
Started by mg1970, 05 Feb 2013
3
posts
1442
visits
Last post by mg1970
07 Feb 2013
?
JSON, Templates, and Binding to Kendo Mobile Lists
Started by Damien, 03 Feb 2013
2
posts
1842
visits
Last post by Alexander Valchev
05 Feb 2013
Admin
?
What is the correct method to Bind events to <a> and <li> List elements?
Started by Damien, 27 Jan 2013
4
posts
2095
visits
Last post by Alexander Valchev
05 Feb 2013
Admin
a
Empty ListView
Started by mg1970, 31 Jan 2013
3
posts
2210
visits
Last post by mg1970
04 Feb 2013
?
Empty data shown on remote view after second click
Started by CH, 01 Feb 2013
3
posts
1956
visits
Last post by Alexander Valchev
04 Feb 2013
Admin
?
Pull to Refresh : Data not appearing in the list
Started by Akshay, 31 Jan 2013
2
posts
1830
visits
Last post by Alexander Valchev
04 Feb 2013
Admin
a
Unable to bind ModelView to a ListView
Started by Rihan, 31 Jan 2013
2
posts
1755
visits
Last post by Alexander Valchev
04 Feb 2013
Admin
?
Pull to Refresh: Local Data Source, Freezing?
Started by Damien, 27 Jan 2013
8
posts
3753
visits
Last post by Alexander Valchev
01 Feb 2013
Admin
a
Displaying JSON data from wcf service call
Started by JD, 30 Jan 2013
3
posts
2465
visits
Last post by JD
31 Jan 2013
New thread