General Discussions

?
BUG REPORT
Started by Chris, 23 Jun 2011
2
posts
2066
visits
Last post by Yordan Dikov
04 Jul 2011
Admin
a
Array arguments not shown correctly in tree view
Started by Chris, 10 Jun 2011
5
posts
2354
visits
Last post by Chris
03 Jul 2011
?
Extra period in class path
Started by Benjamin F, 07 Jun 2011
4
posts
2388
visits
Last post by Kaloyan
28 Jun 2011
Admin
?
Exception when decompiling interop assembly
Started by Testo, 20 Jun 2011
2
posts
2017
visits
Last post by Tsviatko Yovtchev
27 Jun 2011
Admin
?
Object Reference Error
Started by Zachary Greve, 31 May 2011
5
posts
2678
visits
Last post by Zachary Greve
24 Jun 2011
?
Obfuscated Assemblies.
Started by dario, 21 Jun 2011
2
posts
2563
visits
Last post by Vladi
22 Jun 2011
Admin
?
Saving decompiled code
Started by Rafique, 21 Jun 2011
4
posts
2879
visits
Last post by Vladi
21 Jun 2011
Admin
?
BUGs - wrong output
Started by Simon, 08 Jun 2011
5
posts
2109
visits
Last post by Tsviatko Yovtchev
20 Jun 2011
Admin
?
Excessive DLL reload dialog
Started by Testo, 20 Jun 2011
2
posts
2275
visits
Last post by Kaloyan
20 Jun 2011
Admin
?
Certain dialog is not modal
Started by Testo, 20 Jun 2011
2
posts
2097
visits
Last post by Kaloyan
20 Jun 2011
Admin
?
A property shouldn't be displayed in treeview with parentheses ()
Started by Testo, 19 Jun 2011
2
posts
2281
visits
Last post by Kaloyan
20 Jun 2011
Admin
?
No text is displayed in Find Usage
Started by Testo, 19 Jun 2011
4
posts
2051
visits
Last post by Kaloyan
20 Jun 2011
Admin
?
No text is shown in the Find usages window
Started by Thuan, 19 Jun 2011
2
posts
2057
visits
Last post by Kaloyan
20 Jun 2011
Admin
?
Exception when trying to open the BaseTypes node
Started by Olivier, 17 Jun 2011
2
posts
2326
visits
Last post by Kaloyan
20 Jun 2011
Admin
?
BUG report - wrong decompilation output
Started by F, 01 Jun 2011
4
posts
2522
visits
Last post by Tsviatko Yovtchev
16 Jun 2011
Admin
?
Problem decompiling a class from Microsoft.SharePoint.Portal.dll
Started by Matthias, 15 Jun 2011
4
posts
2699
visits
Last post by Kaloyan
16 Jun 2011
Admin
?
Decompiler error: CodeViewerViewModel.cs:line 107
Started by Simon, 09 Jun 2011
2
posts
2440
visits
Last post by Tsviatko Yovtchev
16 Jun 2011
Admin
?
Decompile Error on SharePoint Dlls
Started by Andy Spears, 09 Jun 2011
2
posts
2509
visits
Last post by Tsviatko Yovtchev
16 Jun 2011
Admin
?
Bug Report
Started by Jeff Bowman, 01 Jun 2011
5
posts
2371
visits
Last post by Jeff Bowman
14 Jun 2011
?
Not implemented exception
Started by dario, 07 Jun 2011
2
posts
2402
visits
Last post by Tsviatko Yovtchev
14 Jun 2011
Admin
New thread