WSS3, styles not displayed in the editor

2 posts, 0 answers
  1. Thomas
    Thomas avatar
    1 posts
    Member since:
    Oct 2008

    Posted 22 Oct 2008 Link to this post


    I have just (successfully) installed the LITE version of the RAD Editor and it even displays my custom CSS styles (I defined them in CssEditor.css). So basically everything is fine - well, nearly.

    When I open the editor, no CSS overlay is used. By that, I mean that the styles are not displayed as they are displayed later on (which is ok). Is this the default behaviour or should the Editor show the final style directly?

    I am using Sharepoint Services (no the Sharepoint Server) and I cannot find the files you mentioned (HtmlEditorCustomStyles.css, HtmlEditorTableFormats.css). In the given directory I can only find the files: calendar.css, core.css, datepicker.css, help.css, menu.css, owsnocr.css.

    Thank you for your response
  2. Lini
    Lini avatar
    2144 posts

    Posted 24 Oct 2008 Link to this post

    Hello Thomas,

    The editor content area is a separate document so its styles are also separate from the rest of the page. This means that only the styles in CssEditor.css will be applied in the editor content area. The rest of the styles defined on the page will be ignored. You will need to copy all styles you want to see in the editor to the CssEditor.css file.

    Best wishes,
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.

Back to Top