Wrong colors when underscore is used Visual Style Builder's filename

2 posts, 0 answers
  1. Don Price
    Don Price avatar
    3 posts
    Member since:
    Feb 2010

    Posted 24 Jan 2012 Link to this post

    I chose a filename with an underscore in the string, e.g. "Primary_menu"; and in do so, I noticed that the colors and other properties I changed--and incidentally saved--were not actually saved, but rather ignored. I thought I may be doing something wrong or a problem with Visual Style Builder was occurring. Well, it appears that by removing the underscore to: "PrimaryMenu", caused everything to save and update properly.

    This is not an issue for me, but I thought I'd ask the Forum if I missed something, the Forum had in fact encountered this, or let others know that this exists and that they simply need to do as I did--remove the underscore to proceed as expected. I hope this helps others out there from losing valuable time running down this nuisance.

    -Don
  2. Bozhidar
    Admin
    Bozhidar avatar
    680 posts

    Posted 25 Jan 2012 Link to this post

    Hi Don,

    Thank you for sharing this with the community. We`ll check and fix the issue if i is possible.

    All the best,
    Bozhidar
    the Telerik team
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to their blog feed now
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
Back to Top