Write test fully in vs

6 posts, 0 answers
  1. Davide
    Davide avatar
    13 posts
    Member since:
    May 2015

    Posted 12 May 2015 Link to this post

    Hi all,

    I'm new to Telerik Test Studio, and I'm looking for a way to write tests for a wpf application, declaring DOM elements manually by code and Application, divided in class.

    I tryed something easy, but when i lunch a simple test (just write inside a textbox), the ArtOfTest.Runner crash after executing the application.

    I didn't touch the Pages.g.cs and I declared my own Application class with relative subclass inerithed by XamlApplication and XamlElementContainer.

    Am I wrong anything?

     

    Thanks for the support.

    Davide

  2. Davide
    Davide avatar
    13 posts
    Member since:
    May 2015

    Posted 14 May 2015 Link to this post

    Anyone?
  3. Cody
    Admin
    Cody avatar
    3360 posts

    Posted 14 May 2015 Link to this post

    Hello Davide,

    I apologize for the delay getting back to you. I need to see the problem happening so I can diagnose the root cause. Is it possible for you to send me a sample WPF application and Test Studio test project you've created to test it?? Put everything into a .zip file and attach that.

    Regards,
    Cody
    Telerik
     
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
     
  4. Davide
    Davide avatar
    13 posts
    Member since:
    May 2015

    Posted 25 May 2015 in reply to Cody Link to this post

    Hi Code,

    thanks for reply.

    Actually I'm working to another project and i can't send you all for now, but I'll do it asap

     

    Davide

  5. Cody
    Admin
    Cody avatar
    3360 posts

    Posted 26 May 2015 Link to this post

    Hello,

    No problem. I'll be here when you're ready to proceed.

    Regards,
    Cody
    Telerik
     
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
     
  6. Fausta
    Fausta avatar
    1 posts
    Member since:
    Jan 2015

    Posted 30 Jun 2015 Link to this post

    I think I've found (and solved) the problem

    Thanks a lot for the support

Back to Top
  Cast Your Vote at DevPro Connections! Cast Your Vote at  Win IT Pro Connections!