Wiki image is not conforming to page format rules.

3 posts, 0 answers
  1. Jared
    Jared avatar
    3 posts
    Member since:
    Oct 2007

    Posted 01 Nov 2007 Link to this post

    I've looked through these forums and haven't stumbled across an answer to this problem I am having, I am currently using an eval version of the radeditor and testing it on our test wiki site.  We love the fact that radeditor will allow us to cut and paste (finally) into the wiki, its absolutely amazing. 

    However, there seems to be a problem when you do this the image expands outside of the page's wiki content part and is blocked by any tagging labels you may be using.  I have a picture of what it looks like but I am unable to paste it into this forum post.  Basically when you enable tagging on wiki pages a label is put across the bottom of the page between where a webpart is displayed and the wiki content part ends.  The images seem to be breaking that boundary and displaying all the way into the webparts zone, unless you manually add in extra spaces in the wiki content part. 

    Is there a setting we can change or some kind of fix, other than manually adding extra spacing into the wiki content part?
  2. Georgi Tunev
    Georgi Tunev avatar
    7207 posts

    Posted 05 Nov 2007 Link to this post

    Hi Jared,

    Can you please open a new support ticket from your account and send us the following:

    1. The screenshot
    2. Step by step reproduction details
    3. how did you enabled the tagging feature for Wiki

    Once we have that info, we will try to reproduce the problem locally and will do our best to help.

    Best wishes,
    Georgi Tunev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center

  3. Jared
    Jared avatar
    3 posts
    Member since:
    Oct 2007

    Posted 08 Nov 2007 Link to this post

    Alright, I have submitted a ticket please let me know if anything is unclear in my description of the problem.  The image capture pretty much explains it all, if I added a webpart to the page with that image on it the way it is the webpart would then cover the bottom part of the image.
Back to Top