Weird Behavior after 2013Q1 installation

3 posts, 0 answers
  1. Ricky
    Ricky avatar
    9 posts
    Member since:
    May 2013

    Posted 10 Jun 2013 Link to this post

    Hi there,

    I have console application is being launched from the WPF application, and it has been running fine all the time, right after I install 2013Q1, the output (Console.WriteLine) disappeared from the console windows, and only be shown in the output window in visual studio, I double check this behavior from source control as well.

  2. Ricky
    Ricky avatar
    9 posts
    Member since:
    May 2013

    Posted 11 Jun 2013 Link to this post

    I think there is a bug in Telerik 2013Q1 release for WPF, it redirect the standard output to a text writer, while in my case, I launch a console application from the WPF app, so I can't see any standard output. I simply reacquire the standard output then everything works. It may not be obvious for most telerik customer because we seldom use console. Hopefully it will be fixed in the next release.
  3. DevCraft banner
  4. Dimitrina
    Dimitrina avatar
    3769 posts

    Posted 13 Jun 2013 Link to this post


    I am afraid that we are not aware of such a problem.
    Would it be possible for you to isolate the issue in a demo solution which we could check locally? You can check this blog post for a reference on how to isolate a problem in a sample project.


    Explore the entire Telerik portfolio by downloading Telerik DevCraft Ultimate.

Back to Top