View-Layout - broken - bug since .528, not present in .416

4 posts, 1 answers
  1. Ioan
    Ioan avatar
    34 posts
    Member since:
    Dec 2012

    Posted 10 Jun 2014 Link to this post

    Today after upgrading to 2014.1.528 I noticed my layouts (headers) keep disappearing from views while navigating.
    It seems to happen only when I'm using slide transition as default for the whole app. 
    It never happened before and I didn't change a thing to my code.
    Here's an example:
    http://jsbin.com/cipib/11/edit
  2. Answer
    Kiril Nikolov
    Admin
    Kiril Nikolov avatar
    2566 posts

    Posted 10 Jun 2014 Link to this post

    Hi Ioan,

    This a problem that we are aware of and it will be fixed with the next internal build that will be available later today. The version number will be 2014.1.610, please update your project as soon as we release the build and let me know if the problem still persists.

    Regards,
    Kiril Nikolov
    Telerik
     
    Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
     
  3. Kendo UI is VS 2017 Ready
  4. Ioan
    Ioan avatar
    34 posts
    Member since:
    Dec 2012

    Posted 10 Jun 2014 in reply to Kiril Nikolov Link to this post

    Apparently .610 fixes the bug. Thank you!
  5. Kiril Nikolov
    Admin
    Kiril Nikolov avatar
    2566 posts

    Posted 10 Jun 2014 Link to this post

    Hi Ioan,

    I am happy to hear that the problem is resolved.

    In case you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

    Regards,
    Kiril Nikolov
    Telerik
     
    Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
     
Back to Top
Kendo UI is VS 2017 Ready