User Story Description - Richt Text Bug

12 posts, 0 answers
  1. Walter
    Walter avatar
    22 posts
    Member since:
    Jun 2009

    Posted 20 Oct 2011 Link to this post

    Hello,

    if using bullet points in the decription field of a user story the last bullet points disappears if it does not end with an extra paragraph. From my point of view this should not be the case.
    Please have a look at http://screencast.com/t/cpZJowO8v for further clarification.

    Thanks
    Daniel Koffler
  2. David Harris
    Admin
    David Harris avatar
    1 posts

    Posted 20 Oct 2011 Link to this post

    Hi Daniel,

    Thank you for the very detailed bug report (we love screencast videos!). I have logged this internally as bug #2415. You have been rewarded with some Telerik points for your efforts.

    Regards,
    David Harris
    the Telerik team
    TeamPulse R2 Officially Released!
    Do you want to know what's new and be able to directly talk to our professionals?
    Reserve a seat for the Weekly Live Demo !
  3. Walter
    Walter avatar
    22 posts
    Member since:
    Jun 2009

    Posted 16 Nov 2011 Link to this post

    Hello,

    please be informed that this problem is not related to bullet points only.
    If the last line starts with a tab stop but does not end with an extra paragraph the tab stop disappears if closing an re-opening a user story.

    Could you please confirm that bug #2415 and the one with the tab stop is solved in the next release.

    Thank you
    Daniel
  4. Jordan
    Admin
    Jordan avatar
    123 posts

    Posted 21 Nov 2011 Link to this post

    Hello Daniel,

     We will not manage to fix the bug for the R3 release. It is related to the version of the controls that we are using and we are not planning to change them for R3. We will migrate to their latest version immediately after the release and it is likely to release a service pack with fixes for control related bugs soon after that.

    Regards,
    Jordan
    the Telerik team
    Idea and Feedback Portal is here!
    Join us for the Portal Release Webinar and be among the first to see it.
    Reserve a seat today!
  5. Walter
    Walter avatar
    22 posts
    Member since:
    Jun 2009

    Posted 22 Dec 2011 Link to this post

    Do you already know, if and if yes when such a service pack will be released?
    Daniel
  6. Kamen Ivanov
    Admin
    Kamen Ivanov avatar
    55 posts

    Posted 23 Dec 2011 Link to this post

    Hello Daniel,

     I'm glad to inform you that the problem is solved with the new version of the controls that we use. So in our next release you will not experience that issue any more.

    Kind regards,
    Kamen Ivanov
    the Telerik team
    New TeamPulse release is here!
    Want to know what’s New and how TeamPulse could help you better tight with your clients?
    Reserve a seat for the TeamPulse R3 Webinar today!
  7. Raquel
    Raquel avatar
    21 posts
    Member since:
    Dec 2011

    Posted 03 Jan 2012 Link to this post

    I don't know if this is fully related, but while I am writing stories with or without bullets, and without closing or anything, it keeps changing the font size to 12 for the new text I write. It happens almost everytime I begin a new line or enter a new link. 
  8. David Harris
    Admin
    David Harris avatar
    1 posts

    Posted 03 Jan 2012 Link to this post

    Hi Raquel,

    Can you please provide us with some more information in regards to your issue?

    - Does this bug happen on new stories, old (previously written) stories, or both?
    - Which browser(s) have you encountered this bug in?
    - Do you experience this bug in other areas of the application that allow for rich text (such as a bug description or persona objectives), or only in the story description specifically?
    - Would it be possible to supply a screenshot or video of the issue?

    Thanks for any extra information you can provide.

    All the best,
    David Harris
    the Telerik team
    New TeamPulse release is here!
    Want to know what’s New and how TeamPulse could help you better tight with your clients?
    Reserve a seat for the TeamPulse R3 Webinar today!
  9. Raquel
    Raquel avatar
    21 posts
    Member since:
    Dec 2011

    Posted 09 Jan 2012 Link to this post

    Hello again,

    Now I've been able to do it again and record it, but I don't know how to send it, and my internet access at work is quite limited.

    This time I had a story with a bullet list, with no blank line at the end (The last line was the last bullet with a Quick link), and when I opened it back, the last line had no bullet and had size changed to 12. I have modified the size and applied bullet format again, closed, opened, and again no bullet format and size 12. (And I can do it again every time I want).

    The bug this time just happened to a previously written story, but I think it happened on new ones too, and without closing the story. I think it always happens related to bullets, that's why I think it relates to the same bug this post was opened for.

    It happens both at Chrome and IE9.



  10. Jordan
    Admin
    Jordan avatar
    123 posts

    Posted 12 Jan 2012 Link to this post

    Hello Raquel,

    The bug with the bullet if it is last in the description will be fixed in the new release at the beginning of the next month.

    To send an attachment you need to post a support ticket.
     
    Greetings,
    Jordan
    the Telerik team
    New TeamPulse release is here!
    Want to know what’s New and how TeamPulse could help you better tight with your clients?
    Reserve a seat for the TeamPulse R3 Webinar today!
  11. Raquel
    Raquel avatar
    21 posts
    Member since:
    Dec 2011

    Posted 07 Mar 2012 Link to this post

    Hello,

    I have seen that the bullet problem is solved, and thought the default font changed, the font doesn't seem to change anymore while writing, but I'm a little disappointed because other problems appeared with the Rich text control change.

    Other problem with bullets, it happens doing this:
    1. Press the tab
    2. Delete it
    3. Try to use bullets in this line or the next
    4. The bullet don't appear, unless using the tab again.
    Is not common, but it happened to me some times since the upgrade, and I wasted some time till I notice it and to remember how to solve it.

    The second one: I'm used to paste with "Shift+ Insert" I know is a little unusual, but it worked before and now it does weird things, at first it seems that it don't do anything, but after you write something or paste again using "Ctrl+V" the text pasted with "Shift+Insert" appears too (So you have it twice).  I wouldn't mind if it doesn't work, but this behavior is troubling me because is difficult to change such a old habit, so, could you please fix it or if not possible at least make it do nothing?.
  12. Jordan
    Admin
    Jordan avatar
    123 posts

    Posted 07 Mar 2012 Link to this post

    Hi Raquel,

     Thanks for report. I've logged the items and we will try to fix them as soon as possible. Unfortunately fixing bugs related to the controls that we are using is slower than normal bug fixes. Anyway I hope that it will be fixed soon.

    I've give you some telerik points for the detailed steps to reproduce. Thanks a lot.

    Kind regards,
    Jordan
    the Telerik team
Back to Top