Unlink command not working properly when css class is applied to anchor tag

2 posts, 0 answers
  1. Khushboo
    Khushboo avatar
    16 posts
    Member since:
    Apr 2015

    Posted 25 Aug 2015 Link to this post

    Hello,

    If there is css class applied to link from Hyperlink Manager and try to remove link from text, link is not removed. When you remove css class from link and then try to remove link from text, it will remove link properly.

    Steps to reproduce issue:

    1. Give link to any text using Hyperlink Manager and also apply any css class.
    2. Try to remove link from text using Unlink command. Link will ot be removed.
    3. Now first remove class from text to which link is given and then remove link from text, it will be removed properly.

    Can you please provide a solution to this issue ?

    Thanks,
    Khushboo

  2. Ianko
    Admin
    Ianko avatar
    1535 posts

    Posted 26 Aug 2015 Link to this post

    Hi Khushboo,

    Thank you for bringing this issue to our knowledge.

    Indeed, this is a bug and I have logged it in our database for fixing. You can track the status of the task via this feedback portal item—http://feedback.telerik.com/Project/108/Feedback/Details/167519. There is also a workaround is provided there, you can test whether it helps you to temporarily resolve the issue.

    Due to this report I am rewarding you with some Telerik points as appreciation.

    Regards,
    Ianko
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
Back to Top