Unable to select report source when creating subreport

4 posts, 1 answers
  1. Craig
    Craig avatar
    1 posts
    Member since:
    Oct 2015

    Posted 23 Oct 2015 Link to this post

    If I place a subreport on a report and try and select the report object, then Report Document the subsequent popup screen is just blank and white. I have attached some screenshots. Any ideas? This makes it very tedious to create a subreport as I need to manually edit the Designer.cs and .resx files.
  2. Stef
    Admin
    Stef avatar
    3053 posts

    Posted 26 Oct 2015 Link to this post

    Hello Craig,

    Please verify reports are built in a separate ClassLibrary based on the recommended Best Practices. Then rebuild the project before running the ReportSource Wizard.

    My recommendation is to use the 'Type Name' option on specifying a report. You can test the feature with a sample blank report, in case other reports are customized and their types cannot be loaded in VS.

    Regards,
    Stef
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  3. DevCraft banner
  4. Answer
    Craig Aussie
    Craig Aussie avatar
    17 posts
    Member since:
    Mar 2006

    Posted 29 Oct 2015 in reply to Stef Link to this post

    I can confirm when I moved the reports into their own dll this works correctly.
  5. Hamada
    Hamada avatar
    3 posts
    Member since:
    Dec 2014

    Posted 22 Apr Link to this post

    Click the report , then Preview the report, then HTML Preview , after that you will see it on the lest 

     

Back to Top