Unable to post replies. Why???

4 posts, 0 answers
  1. Steve
    Steve avatar
    6 posts
    Member since:
    Aug 2014

    Posted 21 Aug 2014 Link to this post

    I am able to start new topics in the forums, but I am unable to post replies to existing posts. I'm logged in when I go to the forums. I see the button at the top of the original post that shows "Post Reply", and I see the button under each thread showing "Reply". When I click either of them, the page reloads, brings me to the top of the post. When I scroll to the bottom, I expect to see the entry area for entering my reply, but it's not there. There is no means for me to reply. The reply buttons are gone also, so at that point I can't do anything!
  2. Kristina
    Admin
    Kristina avatar
    22 posts

    Posted 22 Aug 2014 Link to this post

    Hi Steve,

    Thank you for contacting us.
    We need more information about the experienced problem.
    Could you please give us more details about the forum and forum thread you have tried to post in?
    Which operating system, browser and browser version are you using?
    Is the problem reproducible under all browsers you are using (IE, Chrome, Firefox)?
    The issue could be caused by an add-on in your browser. Could you please try to disable all your add-ons, and then try to reply?

    Regards,
    Kristina
    Telerik
     

    Check out the Telerik Platform - the only platform that combines a rich set of UI tools with powerful cloud services to develop web, hybrid and native mobile apps.

     
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Steve
    Steve avatar
    6 posts
    Member since:
    Aug 2014

    Posted 22 Aug 2014 in reply to Kristina Link to this post

    Forum:
    Telerik Forums/UI for ASP.NET AJAX Forum/Grid/

    Here is the link to the thread:
    http://www.telerik.com/forums/how-do-i-access-template-column-in-grid-from-sql-datasource-updating-event

    OS: Windows 7 64 bit
    Browser: Firefox version 31.0

    Appears to work in IE, but not Firefox.
    All add-ons in Firefox have been disabled and same result.
  5. Kristina
    Admin
    Kristina avatar
    22 posts

    Posted 27 Aug 2014 Link to this post

    Hi Steve,

    We are glad that the problem is only in Firefox.
    Unfortunately, we have not been able to reproduce the issue under Windows 7 64 bit, Firefox 31.

    If you want us to investigate further the issue, please tell us whether any JavaScript errors are shown in the Firefox console, and whether any css or .js files appear not to be loaded (returning status 404 for example). 

    Regards,
    Kristina
    Telerik
     

    Check out the Telerik Platform - the only platform that combines a rich set of UI tools with powerful cloud services to develop web, hybrid and native mobile apps.

     
Back to Top