Type is not [Persistent] or the assembly was not enhanced by OpenAccess.

2 posts, 0 answers
  1. Waleed
    Waleed avatar
    1 posts
    Member since:
    Dec 2012

    Posted 02 Aug Link to this post

    Why I am getting this error?

    My web app has references to the latest OpenAccess

    Business object project which holds Domain Objects has references to the same version of OpneAccess

    Thanks

  2. Doroteya
    Admin
    Doroteya avatar
    502 posts

    Posted 08 Aug Link to this post

    Hello Waleed,

    I am sorry for the inconvenience you are experiencing.

    Generally, the error appears when you consume a model that was not postprocessed by the Data Access Enhancer tool.

    Going through the provided information I understand that you are using Data Access Q1 2016 and that you have a web application in your hands. To complete the picture and to troubleshoot the situation I would kindly ask you to provide me with a few additional details:

    1. Could you confirm that you are using the Data Access NuGet packages?
    2. If so, could you confirm that the project that holds your model has the Telerik.DataAccess.Core package installed on it?
    3. If so, could you check if the following clause is available in the XML representation of the project that holds the model?
    <Import Project="OpenAccessNuget.targets" />

    I'm looking forward to hearing from you.


    Regards,
    Doroteya
    Telerik by Progress
     
    Check out the latest announcement about Telerik Data Access vNext as a powerful framework able to solve core development problems.
  3. DevCraft banner
Back to Top