Two new errors due to ASP.NET sites without namespaces

4 posts, 0 answers
  1. Jerremy
    Jerremy avatar
    9 posts
    Member since:
    Apr 2009

    Posted 17 Dec 2009 Link to this post

    You can download a test-solution here:
    http://www.80db.nl/temp/justcodebug.zip

    That solution will give 2 errors which are incorrectly identified by JustCode. Both are probably due to the same issue.

    The solution is a simple c# site without namespaces (why VS2008.NET makes those is beyond me but still). The project compiles without issues in VS2008.NET.
  2. Tsviatko Yovtchev
    Admin
    Tsviatko Yovtchev avatar
    409 posts

    Posted 19 Dec 2009 Link to this post

    Hi Jerremy,

     Which version of JustCode are you using? I cannot reproduce that on my side. Can you update to the latest version and try again?

    All the best,
    Tsviatko
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. DevCraft banner
  4. Jerremy
    Jerremy avatar
    9 posts
    Member since:
    Apr 2009

    Posted 04 Jan 2010 Link to this post

    Hi,

    I'm sorry for the late reply, I was on vacation :)

    This test was done with 2009.3.1271.1 . Although I'm not sure if its important or not, but the website is running under IIS in Windows 7. So its not using the internal application/webserver of Visual Studio.

    Regards,

    Jerremy
  5. Tsviatko Yovtchev
    Admin
    Tsviatko Yovtchev avatar
    409 posts

    Posted 04 Jan 2010 Link to this post

    The IIS is the key here. The problem is reproducible now and will get fixed. Please, stay tuned.

    Tsviatko Yovtchev

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
Back to Top