Toolbar replaced by empty bulleted list in disabled mode

3 posts, 0 answers
  1. Warnestam
    Warnestam avatar
    83 posts
    Member since:
    Sep 2006

    Posted 07 Dec 2009 Link to this post


    I have a strange problem with a page using RadEditor where I initally set the Enabled property to false in code. The user can via a callback enable the editor. But in IE7 and IE8 the editor does not render the toolbar and statusbar correctly

    Note the following;
    • With older Telerik, the bug wasn't there
    • In VisualStudio the bug isnät there
    • Google Chrome and FireFox 3 works fine
    • IE7 and IE8 have the bug
    • If I always set the Enabled property to true, the bug isn't there

    Image1.jpg contains a picture of the bug, Image2.jpg how it should look.


    Robert Warnestam 

  2. Rumen
    Rumen avatar
    12787 posts

    Posted 07 Dec 2009 Link to this post

    Hello Warnestam,

    You should make sure that you use the latest version of RadEditor Q3 2009 (2009.3 1103). If the problem still persists then,  please, register the external skins of RadEditor as it is shown in this KB article: Registering an external skin of RadEditor.

    If you still experience the problem, open a support ticket and send a fully working project that demonstrates it. I will examine it and provide a solution.

    Sincerely yours,
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
  4. Wojtek Kossowski
    Wojtek Kossowski avatar
    1 posts
    Member since:
    May 2006

    Posted 11 Dec 2009 Link to this post

    Q3 2009 SP1 released yesterday solved the issue!
Back to Top