Titan Error?

15 posts, 0 answers
  1. Chris Thomas
    Chris Thomas avatar
    4 posts
    Member since:
    Jan 2010

    Posted 03 May 2010 Link to this post

    Installation completed.  I'm able to access the user admin site on my server but......

    I receive the below error when TeamPulse starts on port 9898.

    Access denied, speak with your Titan Admin
    Exception occurred during authorization, See below for details:
    Sequence contains more than one element


  2. Ticket Solutions Account
    Ticket Solutions Account avatar
    15 posts
    Member since:
    Nov 2007

    Posted 04 May 2010 Link to this post

    I have started to get this error message with the latest version of TeamPulse.

    It loads everything up then displays this message.
  3. Robert Régnier
    Admin
    Robert Régnier avatar
    1 posts

    Posted 04 May 2010 Link to this post

    Hi Guys,

    This error is occuring because you've entered the same user (denoted by the domain name and user name) twice in the user management site (http://<server name>:2431).  Please delete one of the duplicates and the problem should go away. 

    We've noted that the system should not allow you to enter the same user twice and have entered the issue into our backlog for resolution.

    Regards,
    Robert Régnier
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  4. Chris Thomas
    Chris Thomas avatar
    4 posts
    Member since:
    Jan 2010

    Posted 04 May 2010 Link to this post

    I deleted all users through the app running on port 2431.  Tried again and I get the same error.  Maybe they're still in the database?  What table does the user info get stored in?
  5. Robert Régnier
    Admin
    Robert Régnier avatar
    1 posts

    Posted 04 May 2010 Link to this post

    Hello Chris,

    In order to access TeamPulse you have to have a least one user confgured in the system.  It sounds like you ended up deleting all of the users which would indeed result in the nearly the same mesage except with the "Sequence contains more than one element" message.

    Please add yourself back in as a user, taking care not to add a duplicate, and try again.

    All the best,
    Robert Régnier
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  6. Chris Thomas
    Chris Thomas avatar
    4 posts
    Member since:
    Jan 2010

    Posted 04 May 2010 Link to this post

    I'm up.  I deleted all users. De-installed. Re-installed.  Good to go.
  7. Ticket Solutions Account
    Ticket Solutions Account avatar
    15 posts
    Member since:
    Nov 2007

    Posted 05 May 2010 Link to this post

    I have uninstalled then deleted the database and started from scratch but still getting the same error message.

    Is there an error log that I can post?

    Kind Regards,
    Andrew
  8. Missing user
    Missing user avatar

    Posted 06 May 2010 Link to this post

    Hello Andrew McClenaghan,

    Would you be able to post a copy of your error message? When the error message pops up, click on the copy to clipboard link and just paste it into the forum. We'll see what we can figure out from there.

    Thanks,
    Jesse Dyck
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  9. Ticket Solutions Account
    Ticket Solutions Account avatar
    15 posts
    Member since:
    Nov 2007

    Posted 06 May 2010 Link to this post

    Here is a screenshot of the error I am getting. See attached.

    Kind Regards,
    Andrew
  10. Missing user
    Missing user avatar

    Posted 07 May 2010 Link to this post

    Hello Andrew,

    Which users have you setup on the User Management site? Could you take a screenshot?

    All the best,
    Jesse Dyck
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  11. Ticket Solutions Account
    Ticket Solutions Account avatar
    15 posts
    Member since:
    Nov 2007

    Posted 09 May 2010 Link to this post

    Here is the user list.

    Kind Regards,
    Andrew
  12. Joel
    Admin
    Joel avatar
    300 posts

    Posted 11 May 2010 Link to this post

    Hi Andrew,

    I have a suspicion that something may have gone wrong during installation that caused multiple licenses to be added to the database.  Can you take a screenshot of the License table from the TeamPulse database and post it here?  There should only be one row in that table, so if there is more than one you can try to delete the second row.  I have attached a screenshot of what the license table should look like.

    Kind regards,
    Joel
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  13. Ticket Solutions Account
    Ticket Solutions Account avatar
    15 posts
    Member since:
    Nov 2007

    Posted 11 May 2010 Link to this post

    Hey,

    Thanks Joel. This was the case and TeamPulse is now working. There was two lines in the licence table.

    Kind Regards,
    Andrew
  14. Joel
    Admin
    Joel avatar
    300 posts

    Posted 12 May 2010 Link to this post

    Hello Andrew,

    I'm glad that your issue is solved.  We'll try to have this fixed for the release.  If you noticed anything strange happen during installation or have any other insight you wish offer, please feel free to share.

    Regards,
    Joel
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  15. Ticket Solutions Account
    Ticket Solutions Account avatar
    15 posts
    Member since:
    Nov 2007

    Posted 12 May 2010 Link to this post

    Hey,

    There wasn't any errors when I installed TeamPulse. 

    Kind Regards,
    Andrew
Back to Top