Timeout for the subreports resulting in no data

2 posts, 0 answers
  1. Ravi
    Ravi avatar
    3 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 28 Aug 2012 Link to this post


    I am dynamically builting a query in sql server based on the parameters from the main report and running the subreport for every item in the same groups resulting in Subreport not showing data.
    But when i run the subreport seperatly with the same set of parameters but for single item in a group i get data.

    I am thinking that it might be due to timeout in the report.I have change the command timout but still sub report does not return any data for 2 grouping scenarion but rest of the two sub report generates data.

    Can you please help me or assit me how to fix this issue.
  2. Chavdar
    Chavdar avatar
    898 posts

    Posted 03 Sep 2012 Link to this post


    In order to help you more accurately we will need some additional information. Do the sub-reports display any error messages or are just empty? If there are error messages then we will need to know what exactly they say. If they are empty, the problem might be that for certain values of the master report there is no data for the sub-reports.

    Additionally we will appreciate if you open a support ticket and send us a sample solution that demonstrates the problem. This will be the quickest way to identify the culprit.

    the Telerik team

    BLOGGERS WANTED! Write a review about Telerik Reporting or the new Report Designer, post it on your blog and get a complimentary license for Telerik Reporting. We’ll even promote your blog and help bring you a few fresh readers. Yes, it’s that simple. And it’s free. Get started today >

  3. DevCraft R3 2016 release webinar banner
Back to Top