Themes doesn't apply

3 posts, 0 answers
  1. Jesús Manuel
    Jesús Manuel avatar
    6 posts
    Member since:
    Sep 2010

    Posted 05 Nov 2010 Link to this post

    To whom it may concern,

    I use RadControls for WinForms Q2 2010 SP2, I have my own Themes for different components, I want to apply them to an Application in my computer works correctly with themes i make an .Exe and work fine with themes. But when I change the .Exe to another computer. It works but without themes. So i want to know how to apply the themes in a .Exe also I don't want to create a Folder with the themes in the directory of the .Exe for example. I just want the .Exe with the themes. Is that possible?.

    Ing. Jesús M. Astorga L.
  2. Richard Slade
    Richard Slade avatar
    3000 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 07 Nov 2010 Link to this post


    You might want to check this link on creating Custom Redistributable Themes
    Hope that this helps
  3. DevCraft banner
  4. Stefan
    Stefan avatar
    2891 posts

    Posted 11 Nov 2010 Link to this post

    Hello Jesús,

    Thank you for writing. 

    I just wanted to mention this help article, where in the Loading Theme Package section you can find details on how to load tssp files so that these files are deployed on the client machines.

    Richard has already gave you the correct article where you can find information regarding the process of loading xml themes.

    I hope you find this information helpful. Should you need any further assistance, do not hesitate to write back.

    All the best,
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Back to Top