The Image does not Show After the Upload

2 posts, 0 answers
  1. Vuyiswa Maseko
    Vuyiswa Maseko avatar
    187 posts
    Member since:
    Jan 2010

    Posted 04 May 2011 Link to this post

    I have a Strange behavior in my project, i have followed all the examples in the Demo , and i have searched the forum and i saw some examples and i followed them. but after i upload, i am supposed to see an Image that has been uploaded , but i see is the name of the image, instead of the image. I am not sure if i missed anything. the code looked exactly, the handlers are pretty much the same as mine, i overrode the "savechunk" to save the data in my db and that works well, the problem is that after i upload , i want to show the image , but it only show me the name of the image instead of an image.

    Thanks
  2. Tina Stancheva
    Admin
    Tina Stancheva avatar
    3298 posts

    Posted 06 May 2011 Link to this post

    Hello Vuyiswa Maseko,

    Have you tried the sample project attached in this thread? Does it work for you, does it help you identify the issue in your application? If this project doesn't help, then can you please send us your sample so that we can examine it and look into what might be causing your issue? Thank you in advance for your cooperation.

    All the best,
    Tina Stancheva
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. DevCraft banner
Back to Top