General Discussions

?
Build error due to missing Class 'Pages' after Add code behinde
Started by Tom, 08 Dec 2010
29
posts
5127
visits
Last post by Boyan Boev
24 Jun 2015
Admin
?
Excel Import Loop Multiple Lines
Started by Laura, 17 Jun 2015
2
posts
37
visits
Last post by Boyan Boev
22 Jun 2015
Admin
?
Method to verify whether a KendoGrid cell is readonly or not
Started by VVP, 25 May 2015
7
posts
50
visits
Last post by Cody
10 Jun 2015
Admin
?
How to get mouse clicks to work the way you want them to
Started by gnuftw, 21 May 2015
6
posts
46
visits
Last post by Boyan Boev
08 Jun 2015
Admin
a
Project exported to VS from Standalone is missing all folders and tests
Started by gnuftw, 03 Jun 2015
6
posts
28
visits
Last post by gnuftw
04 Jun 2015
?
Silverlight Serialize/Desirialize
Started by CapriconF, 27 May 2015
2
posts
20
visits
Last post by Boyan Boev
01 Jun 2015
Admin
a
Running test from test explorer vs execute test button
Started by gnuftw, 26 May 2015
4
posts
31
visits
Last post by Cody
28 May 2015
Admin
?
Reading Kendo UI Grid Row Color in TestStudio
Started by VVP, 18 May 2015
4
posts
52
visits
Last post by Cody
26 May 2015
Admin
?
How to handle saving password dialogs?
Started by CVue, 20 May 2015
2
posts
19
visits
Last post by Ivaylo
25 May 2015
Admin
?
Updated to latest Test Studio
Started by CVue, 19 May 2015
3
posts
20
visits
Last post by Ivaylo
22 May 2015
Admin
?
Navigate to link
Started by CVue, 07 May 2015
4
posts
29
visits
Last post by Ivaylo
22 May 2015
Admin
?
Wait for browser to load
Started by CVue, 19 May 2015
2
posts
29
visits
Last post by Ivaylo
22 May 2015
Admin
a
Settings button not working
Started by gnuftw, 19 May 2015
3
posts
20
visits
Last post by maxwell
19 May 2015
?
Is passing manager Object as paramter mandatory in every function
Started by VVP, 18 May 2015
2
posts
12
visits
Last post by Cody
19 May 2015
Admin
?
Assert and continue
Started by CVue, 07 May 2015
7
posts
60
visits
Last post by Boyan Boev
19 May 2015
Admin
?
Test Studio Licensing Question
Started by Stuart, 18 May 2015
2
posts
50
visits
Last post by Cody
18 May 2015
Admin
a
Root element is missing in .vsmdi file while creating and executing test using mstest
Started by Raghu, 15 May 2015
2
posts
142
visits
Last post by Cody
15 May 2015
Admin
?
Build logs not showing which tests fail
Started by DigiBen, 11 May 2015
2
posts
27
visits
Last post by Ivaylo
14 May 2015
Admin
?
Debugging Telerik Test Projects
Started by VVP, 07 May 2015
4
posts
48
visits
Last post by Ivaylo
14 May 2015
Admin
?
Recording options
Started by CVue, 13 May 2015
3
posts
19
visits
Last post by Cher
13 May 2015
New thread