Template - Prevent Postback

7 posts, 0 answers
  1. Jeff
    Jeff avatar
    47 posts
    Member since:
    Aug 2008

    Posted 23 Jan 2016 Link to this post

    Hello, I am using 2015.3.930.40.

    I added two ImageGalleryTemplateItem and now the RadImageGallery posts back on each forward and back. Can I prevent postback? If I do need to postback, how can I keep the animation between items? Thank you.

  2. Pavlina
    Admin
    Pavlina avatar
    6115 posts

    Posted 27 Jan 2016 Link to this post

    Hello,

    Does the problem exist with Q1 2016 version of RadImageGallery control?

    Regards,
    Pavlina
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  3. Jeff
    Jeff avatar
    47 posts
    Member since:
    Aug 2008

    Posted 27 Jan 2016 in reply to Pavlina Link to this post

    Hello, I don't know, I have Sitefinity so I do not have access to that version.
  4. Pavlina
    Admin
    Pavlina avatar
    6115 posts

    Posted 28 Jan 2016 Link to this post

    Hello,

    We tested the ImageGallery from this demo http://demos.telerik.com/aspnet-ajax/image-gallery/examples/functionality/templates/defaultcs.aspx  in a simple page where we placed a second ImageGallery control and we were not able to observe the described problem. Therefore I would ask you test the problematic page outside of the Sitefinity enviroment and in case the template works properly I would suggest you open a new ticket for Sitefinity and post your question there.

    Regards,
    Pavlina
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  5. Kevin
    Kevin avatar
    4 posts
    Member since:
    Feb 2017

    Posted 09 Feb in reply to Pavlina Link to this post

    Hello,

    I have the same Problem such as Jeff, if I add X simple "ImageGalleryItem" it won't postback, adding only 1 "ImageGalleryTemplateItem" won't postback, but if you add two of "ImageGalleryTemplateItem" in the same "RadImageGallery" it will continuosly postback, and the effects of sliding are gone away, it's really ugly, i hardfixed it by putting it into an updatepanel but its really not nice.I also got JavaScript Errors if i try to do gestures even if "PreventDefaultGestures" is setted to prevent it.

     

    Greets

    (Sorry for english :))

  6. Kevin
    Kevin avatar
    4 posts
    Member since:
    Feb 2017

    Posted 09 Feb in reply to Kevin Link to this post

    I use 2016.2.607\Bin35\Telerik.Web.UI.dll, thank you for your help.
  7. Kevin
    Kevin avatar
    4 posts
    Member since:
    Feb 2017

    Posted 10 Feb Link to this post

    1.Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of undefined
    2.    at c._move (Telerik.Web.UI.WebResource.axd:3878)
    3.    at HTMLDivElement.e (Telerik.Web.UI.WebResource.axd:1568)
    4.    at HTMLDivElement.dispatch (Telerik.Web.UI.WebResource.axd:1569)
    5.    at HTMLDivElement.r.handle (Telerik.Web.UI.WebResource.axd:1569)
    btw this is my javascript error, i have this during the complete using of the RadImageSlider and it blocks my ability to "scroll" and freezes it.
Back to Top