TelerikControlPanelSetup_2014_3_1118.exe installing error

38 posts, 0 answers
  1. Michael
    Michael avatar
    2 posts
    Member since:
    Aug 2014

    Posted 29 Jan 2015 in reply to Ventsi Link to this post

    Great news, Ventsi!

    Let me know if you have a test download that points to test deployment server. If you want early feedback, I can download and run to ensure it's able to communicate with the target configuration from my execution environment.
  2. UIdev
    UIdev avatar
    74 posts
    Member since:
    Mar 2007

    Posted 30 Jan 2015 Link to this post

    Thanks Ventsi for your work on this, it's greatly appreciated!

    Can you please post here when the change has been made on the server side of things, so that we know when to try TCP again?  Looking forward to hearing from you next week when things are hopefully back to working - thanks again!
  3. Ventsi
    Admin
    Ventsi avatar
    46 posts

    Posted 02 Feb 2015 Link to this post

    Hi guys,

    The maintenance was completed successfully and the Telerik Control Panel should work as expected.

    Could you please check again if the connectivity issue still exists and post here to let us know the result of your tests?

    Thank you for your cooperation. 

    Regards,
    Ventsi
    Telerik
     

    Check out the Telerik Platform - the only platform that combines a rich set of UI tools with powerful cloud services to develop web, hybrid and native mobile apps.

     
  4. Franco
    Franco avatar
    2 posts
    Member since:
    Dec 2014

    Posted 02 Feb 2015 Link to this post

    The update fixes the problem. Thanks.
  5. rootberg
    rootberg avatar
    38 posts
    Member since:
    Oct 2012

    Posted 02 Feb 2015 in reply to Ventsi Link to this post

    Yes. It is working for me now, as is the website with IE.
  6. UIdev
    UIdev avatar
    74 posts
    Member since:
    Mar 2007

    Posted 02 Feb 2015 Link to this post

    Also confirming that everything's working again!  Awesome!  Thanks very much for your help with this issue and seeing it through to a solution.
  7. Vance Smith
    Vance Smith avatar
    36 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 02 Feb 2015 Link to this post

    Yep it is working for me as well! I wish I would have seen this thread earlier. On our end we did our own research and we believe that the following KB is what broke it on our workstations.

    KB2938782 

    https://technet.microsoft.com/en-us/library/security/2960358.aspx

    When we remove the kb the Telerik control panel started working again. I was just about to contact you all with this information to ask you all to upgrade your ciphers. ;-)

    This particular KB broke other connections to some of our other vendors. Happy to hear that Telerik stepped up and fixed the issue. :-)
  8. Ventsi
    Admin
    Ventsi avatar
    46 posts

    Posted 05 Feb 2015 Link to this post

    Hi all,

    Thank you for your feedback.

    I am glad to hear the issue is now resolved.

    Do not hesitate to contact us in case any further questions arise.

    Regards,
    Ventsi
    Telerik
     

    Check out the Telerik Platform - the only platform that combines a rich set of UI tools with powerful cloud services to develop web, hybrid and native mobile apps.

     
Back to Top