Telerik bitcode build

5 posts, 0 answers
  1. Karen
    Karen avatar
    2 posts
    Member since:
    Aug 2015

    Posted 12 Oct 2015 Link to this post

    I have been working with your September 30 release to develop my app and have been able to build with no problems when bitcode is enabled. However now that I am ready for release, I am doing an Archive build and am getting this error:

    bitcode bundle could not be generated because 'TelerikUI.framework/TelerikUI(TKChart.o)' was built without full bitcode. All object files and libraries for bitcode must be generated from Xcode Archive or Install build for architecture armv7
    clang: error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)

    Is there another build coming soon? Thanks. 

     

  2. Jack
    Admin
    Jack avatar
    2333 posts

    Posted 13 Oct 2015 Link to this post

    Hi Karen,

    Thank you for contacting us.

    We have not observed any issues related with bitcode support in our latest release. Please note that the latest release is from October the 1st (Q3 2015 - 3.1001). Could you confirm that you are using this version? Note also that your project should have bitcode enabled too. If this is the case and you are still experiencing an issue, please send us a project where the issue can be reproduced. This will help us to analyse the issue in detail and provide you with a proper solution. Thank you in advance.

    Looking forward to your reply.

    Regards,
    Jack
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  3. DevCraft banner
  4. Karen
    Karen avatar
    2 posts
    Member since:
    Aug 2015

    Posted 13 Oct 2015 in reply to Jack Link to this post

    Thank you for your response. I have updated to the latest framework from your web site, Telerik_UI_for_iOS_2015_3_1001_dev. If I open ​your TelerikExamples project from this zip file, and do an Archive build, then I get this same error about bitcode. I do not get the error if I just do a normal development build, or use Cmd-B to do a build.  
  5. Jack
    Admin
    Jack avatar
    2333 posts

    Posted 13 Oct 2015 Link to this post

    Hi Karen,

    Thank you for pointing that out. You are correct. I confirm now that there is an issue with bitcode support in our latest official release. We located the problem and we will prepare a new release where the issue is addressed. It will be available later this week. I updated your Telerik points for pointing us to this issue.

    Do not hesitate to contact us if you have other questions.

    Regards,
    Jack
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  6. Jack
    Admin
    Jack avatar
    2333 posts

    Posted 19 Oct 2015 Link to this post

    Hi Karen,

    We just released a new version of Telerik UI for iOS where the bitcode issue is addressed. It can be downloaded from our site.

    Regards,
    Jack
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Back to Top
DevCraft banner