Task Runner Application has stopped working

5 posts, 0 answers
  1. Silvio
    Silvio avatar
    52 posts
    Member since:
    Dec 2012

    Posted 17 Dec 2012 Link to this post

    Hey there,
    I've got a problem by using the framework in Visual Studio 2012 with ReSharper. Each time a test fails (sometimes even if it passes) I get the following error:

    Task Runner Application has stopped working

    Problem signature:

    Problem Event Name: APPCRASH

    Application Name: JetBrains.ReSharper.TaskRunner.CLR4.MSIL.exe

    Application Version: 7.1.25.234

    Application Timestamp: 50a26a13

    Fault Module Name: KERNELBASE.dll

    Fault Module Version: 6.1.7601.17965

    Fault Module Timestamp: 506dcae6

    Exception Code: c000041d

    Exception Offset: 000000000000bccd

    OS Version: 6.1.7601.2.1.0.274.10

    Locale ID: 3079

    Additional Information 1: 577c

    Additional Information 2: 577cd5470d84ea1c2b40baf699d1553f

    Additional Information 3: 1099

    Additional Information 4: 10997aaa278c368b022feba3068a6d6c

    I found the same issue at http://youtrack.jetbrains.com/issue/RSRP-276146, but without any solution.
    However, I´m translating webtests from selenium and WatiN, but this Problem only occurs with the Telerik Testing Framework.
    I hope you can help me with this.

     
    Thanks
  2. Plamen
    Admin
    Plamen avatar
    8 posts

    Posted 17 Dec 2012 Link to this post

    Hi Silvio,

    I am sorry to hear you are running into this problem. Unfortunately the ReSharper test runner is untested and not officially supported by Telerik. In order to test whether the problem is related to that tool, you can try to disable or uninstall the ReSharper plugin. Then please go ahead and execute the same test via the Nunit GUI or via our own JustCode tool, which also includes a unit test runner feature.    

    Please give it a try and let me know if that makes any difference.

    Kind regards,
    Plamen
    the Telerik team
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
  3. Silvio
    Silvio avatar
    52 posts
    Member since:
    Dec 2012

    Posted 17 Dec 2012 Link to this post

    Hi Plamen,

    When I start it directly with NUnit it seems to work.. It seems to be a ReSharper-Issue so I will have to contact them to maybe get a solution.

    Thanks for your help!
  4. Plamen
    Admin
    Plamen avatar
    8 posts

    Posted 17 Dec 2012 Link to this post

    Hello Silvio,

    Yes, please contact the ReSharper support team for assistance on this. I hope they will be able to provide a proper solution. We will also appreciate an update from you if you manage to figure this out. 

    Regards,
    Plamen
    the Telerik team
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
  5. Silvio
    Silvio avatar
    52 posts
    Member since:
    Dec 2012

    Posted 18 Dec 2012 Link to this post

    Hi,

    I contacted the ReSharper-Support and they will fix this issue. In addition I figured out that this error just occured in x64 mode.
    Thanks for your help again!

    Kind regards
    Silvio
Back to Top