Tabstrip not Show Proper in popup Radwindow

4 posts, 0 answers
  1. Amitkumar
    Amitkumar avatar
    66 posts
    Member since:
    Aug 2009

    Posted 15 Dec 2009 Link to this post

    Hi
    in My project i m using Rad window and Radtabstrip,no i m facing one issue.

    from my button-->popup radwindow-->in Radwindow there is tabstrip, but issue not show proper here i attached that Screen
    there is 2 tab but not display proper
    what is reason,any other page it show good but in radwindow

    waiting for reply


  2. Shinu
    Shinu avatar
    17764 posts
    Member since:
    Mar 2007

    Posted 15 Dec 2009 Link to this post

    Hello Amit,

    Checkout the forum link which discusses similar issue when using RadTab in window. I guess this would be of help.
    Stop tabs being wrapped

    -Shinu.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Veselin Vasilev
    Admin
    Veselin Vasilev avatar
    2992 posts

    Posted 18 Dec 2009 Link to this post

    Hello Amit,

    I tried to reproduce the problem with this sample code, but to no avail:

    <telerik:RadScriptManager ID="RadScriptManager1" runat="server">
    </telerik:RadScriptManager>
    <telerik:RadWindow ID="RadWindow1" runat="server" VisibleOnPageLoad="true" Width="400">
        <ContentTemplate>
            <telerik:RadTabStrip ID="RadTabStrip1" runat="server">
                <Tabs>
                    <telerik:RadTab runat="server" Text="Root RadTab1">
                    </telerik:RadTab>
                    <telerik:RadTab runat="server" Text="Root RadTab2">
                        <Tabs>
                            <telerik:RadTab runat="server" Text="Child RadTab 1">
                            </telerik:RadTab>
                            <telerik:RadTab runat="server" Text="Child RadTab 2">
                            </telerik:RadTab>
                        </Tabs>
                    </telerik:RadTab>
                    <telerik:RadTab runat="server" Text="Root RadTab3">
                    </telerik:RadTab>
                </Tabs>
            </telerik:RadTabStrip>
        </ContentTemplate>
    </telerik:RadWindow>


    What is different in your case?

    Kind regards,
    Veselin Vasilev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  5. Amitkumar
    Amitkumar avatar
    66 posts
    Member since:
    Aug 2009

    Posted 18 Dec 2009 Link to this post

    Hello
    Thank you for your reply my issue is solved the problem was Embdeedstylesheet="false"
    i just add true and solved
Back to Top