Subreports rendered late in exported report

2 posts, 0 answers
  1. Dave Hayward
    Dave Hayward avatar
    40 posts
    Member since:
    Jul 2012

    Posted 04 Aug 2010 Link to this post

    I am using Q2 2010 and combine two reports into one using a report book. When I render the report in the report viewer, it displays just fine, but when I export it as a pdf or rtf document there is an error. The second report contains a subreport. That subreport displays fine in the report viewer. When the report is exported, the subreport is not printed on each page, but rather after each page as a whole extra page.

    Can you suggest any possible cause for this?

    BTW, the report that cases this behaviour does not seem always behave this way when rendered on its own (no report book), but it happens 100% of the time with a report book.

    TIA

     
  2. Steve
    Admin
    Steve avatar
    10941 posts

    Posted 10 Aug 2010 Link to this post

    Hello Dave,

    You are the first one to report such a problem and we're unsure how to replicate the problem on our end. Can you provide the error you're getting and relevant stack trace? Generally the fastest way to get to the bottom of a problem is if you prepare and attach in a support ticket a sample runnable project that exhibits this problem and once we review it, we would be able to provide more info.

    In addition, the latest internal build, addresses 2 issues with the report book, which on first glance are not related to what you describe as problem, but you might try it just in case.

    Looking forward to your reply.

    Sincerely yours,
    Steve
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. DevCraft banner
Back to Top