StyleBuilder Very Buggy

3 posts, 0 answers
  1. Shaun Peet
    Shaun Peet avatar
    571 posts
    Member since:
    Aug 2004

    Posted 16 Apr 2008 Link to this post

    The StyleBuilder doesn't seem to work properly either locally or in the online demos.  It seems content to only put "border-left-width: medium; border-right-width: medium .... etc..." regardless of what you actually select in the dialog.  The only exception seems to be if you actually do select a border width, but then it only applies it to the bottom and not the rest of the edges.
  2. Lini
    Admin
    Lini avatar
    2144 posts

    Posted 17 Apr 2008 Link to this post

    Hi Shaun,

    What is the editor selection when you open the style dialog - have you selected a piece of text, a table cell, image, etc.? I tried a very simple test - selected a piece of text, opened the style builder and selected a font name and font size. After I clicked the OK button the text was correctly changed. I also tried some other properties (e.g. background image). The only properties I had problems setting were the foreground(text) and background colors. For some reason they were not applied. I tested using IE 7 and Firefox 2.

    Regards,
    Lini
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Shaun Peet
    Shaun Peet avatar
    571 posts
    Member since:
    Aug 2004

    Posted 17 Apr 2008 Link to this post

    I was also just trying some selected text.  I didn't keep track of the specific changes I was trying to make, but I do know that the foreground color and borders are two of the items not being applied.  I'll try some more specific tests later.
Back to Top