Stepper in DatePicker-Kallender

6 posts, 0 answers
  1. Matthias Bibo
    Matthias Bibo avatar
    72 posts
    Member since:
    Mar 2010

    Posted 10 Sep 2013 Link to this post


    Hi,

    i am having a problem with the DatePicker. If the Date is MaxValue (exp.: 31.12.9999) and i open the lookup-Control i get the following:



    wicht is ok, but if i step back a month I get this:



    It seem that the button state is not updated properly...

    Is there a fix for this?

    Best Regards
    Matthias
  2. Rosen Vladimirov
    Admin
    Rosen Vladimirov avatar
    640 posts

    Posted 13 Sep 2013 Link to this post

    Hello Matthias,

    Thank you for reporting these problems. With the current implementation the calendar used in the RadDatePicker is limited to show year 3000 as a MaxValue (you can check Windows' Calendar that is limited to the same value). However we are currently checking a way to change this behavior.

    The button problem is fixed and will be included in our next internal build. You'll be able to download it under your account on Monday or Tuesday.

    We are sorry for the caused inconvenience. Feel free to contact us in case you have any problems or concerns.

    Regards,
    Rosen Vladimirov
    Telerik
    TRY TELERIK'S NEWEST PRODUCT - EQATEC APPLICATION ANALYTICS for SILVERLIGHT.
    Learn what features your users use (or don't use) in your application. Know your audience. Target it better. Develop wisely.
    Sign up for Free application insights >>
  3. DevCraft banner
  4. Matthias Bibo
    Matthias Bibo avatar
    72 posts
    Member since:
    Mar 2010

    Posted 20 Feb 2014 in reply to Rosen Vladimirov Link to this post


    Hello,

    this case is working now, however I am having a simliar problem wenn clicking the "Today" Button.
    We added the Today Button to the DateTime-Picker via a Style as described here:

    http://www.telerik.com/forums/today-button-c5609be791f2

    Now wenn the Today Button is pressed the arrow for next month is not activatet:

    Is there a way to get the Button enabled?

    Best Regards
    Matthias


  5. Rosen Vladimirov
    Admin
    Rosen Vladimirov avatar
    640 posts

    Posted 24 Feb 2014 Link to this post

    Hello Matthias,

    Thank you very much for reporting this issue. We've successfully reproduced it and our developers will work on it.

    I've updated your Telerik Points as a small sign of our appreciation for your efforts. Feel free to contact us in case you have any problems or concerns.

    Regards,
    Rosen Vladimirov
    Telerik
  6. Matthias Bibo
    Matthias Bibo avatar
    72 posts
    Member since:
    Mar 2010

    Posted 12 Jun 2014 in reply to Rosen Vladimirov Link to this post

    Hello,

    is there any news on this issue? We are still having this problem. Is there a time frame for when it will be fixed?

    Best Regards,
    Matthias
  7. Rosen Vladimirov
    Admin
    Rosen Vladimirov avatar
    640 posts

    Posted 16 Jun 2014 Link to this post

    Hello Matthias,

    As our next official release (Q2 2014) is just around the corner, we will not be able to include the fix this issue for it. However we'll include the fix in one of our internal builds after that, so you'll be able to download it and give it a try.

    I'm sorry for the caused inconvenience. Feel free to contact us in case you have any other problems or concerns.

    Regards,
    Rosen Vladimirov
    Telerik
     
     
Back to Top
DevCraft banner