Sqlite. C# classes are not generated.

4 posts, 1 answers
  1. Jose Mejia
    Jose  Mejia avatar
    107 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 13 Mar 2012 Link to this post

    Hello.

    When I have added some table to sqlite db and  updated  my model from this db new domain classes are generated
    (it is visible in diagram), but C# code is not generated.
    Is it ok? Is it proper behavior or I should write from scratch C# class for this domain class manually?

    Thanks in advance.
  2. Jose Mejia
    Jose  Mejia avatar
    107 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 13 Mar 2012 Link to this post

    It seems there were some glitches with MetaModelCodeGenerator.
    "Run custom tool" action  on *.rlinq file saved situation.
  3. DevCraft banner
  4. Answer
    Alexander
    Admin
    Alexander avatar
    727 posts

    Posted 14 Mar 2012 Link to this post

    Hello Jose,

    The expected behavior is that after updating the model you have to actually save the diagram in order to regenerate the classes, could you please try if this works on your side?
    Running the custom tool manually from the context menu has the same effect, as you have already found out.

    All the best,
    Alexander
    the Telerik team
    Telerik OpenAccess ORM Q1 2012 release is here! Check out what's new or download a free trial >>
  5. Jose Mejia
    Jose  Mejia avatar
    107 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 14 Mar 2012 Link to this post

    Hello.
    Thank you for reply.

    Yes it seems that saving diagram it was the action that I miss.
    I'll know it in the future

Back to Top