SP RadEditor Header Tool Bar not display

6 posts, 0 answers
  1. Hh
    Hh avatar
    8 posts
    Member since:
    Jan 2011

    Posted 28 May 2011 Link to this post

    Hi ,


    I m using Sp RadEditor in my web control control is display after deploy webpart but i cant see header toolbar in this speditor and give javascript error

    Sys.ArgumentOutOfRangeException: Value must be an integer.
    Parameter name: width Actual value was NaN.

    please help to solve this issue..

    Thanks in advance....
  2. Stanimir
    Admin
    Stanimir avatar
    1653 posts

    Posted 30 May 2011 Link to this post

    Hello Hh,

    Send me the web.config file of your MOSS site. I will review it and advice you further.


    Best wishes,
    Stanimir
    the Telerik team

    Browse the vast support resources we have to jump start your development with RadControls for ASP.NET AJAX. See how to integrate our AJAX controls seamlessly in SharePoint 2007/2010 visiting our common SharePoint portal.


  3. Mark Bice
    Mark Bice avatar
    2 posts
    Member since:
    Jun 2006

    Posted 22 Jun 2011 Link to this post

    Did this ever get solved? I'm having the same issue. Setting debug=false fixed the issue, but would like to have it functioning in debug mode as well.
  4. Stanimir
    Admin
    Stanimir avatar
    1653 posts

    Posted 27 Jun 2011 Link to this post

    Hello Mark,

    In order to help you further I will need some additional information. Send me the web.config file of your SP2010 site and the configuration files of RadEditor for SP2010. These are ConfigFile.xml, ListConfigFile.xml, ToolsFile.xml, ListToolsFile.xml and SPEditorTools.js, which are in the /Program Files/Common Files/Microsoft Shared/web server extensions/wpresources/RadEditorSharePoint/6.x.x.0__1f131a624888eeed/Resources/ folder. I will use the files to reproduce the problem on our test server and advice you furhter.


    All the best,
    Stanimir
    the Telerik team

    Browse the vast support resources we have to jump start your development with RadControls for ASP.NET AJAX. See how to integrate our AJAX controls seamlessly in SharePoint 2007/2010 visiting our common SharePoint portal.

  5. Mark Bice
    Mark Bice avatar
    2 posts
    Member since:
    Jun 2006

    Posted 27 Jun 2011 Link to this post

    My account doesn't have licensing for SP Acceleration, just SiteFinity so I can't submit private tickets with attached files for SP Acceleration specific issues (we're currently evaluating to see if it's something we want to license for our clients). I tried to use the public issue tracker and when I click Bug Report it just kicks me back to the Get Support page. And I can't attach files to this posting so how should I send them to you?

    Thanks
  6. Stanimir
    Admin
    Stanimir avatar
    1653 posts

    Posted 28 Jun 2011 Link to this post

    Hello Mark,

    Send the files to clientservice@telerik.com and mention the forum thread ID: 429115.


    Greetings,
    Stanimir
    the Telerik team

    Browse the vast support resources we have to jump start your development with RadControls for ASP.NET AJAX. See how to integrate our AJAX controls seamlessly in SharePoint 2007/2010 visiting our common SharePoint portal.

Back to Top