Slider "Sticking" to Page

4 posts, 1 answers
  1. Ron
    Ron avatar
    86 posts
    Member since:
    Sep 2009

    Posted 04 Mar 2010 Link to this post

    Hi,

    I am having an odd problem with the slider.  As of right now, the slider is working as expected and everything seems to be fine.  However, when I go to resize the page the radpane the slider is in displays the vertical scrollbar and when I go to scroll down, the slider stays "sticks" to where it is and does not move down with the rest of the content.  The div it is within on the pane is not set to float or absolute, but just a plain div.  When I maximize the window back, the control still does not show up where it is supposed to until I refresh the window.

    Also, with regards to the radpanes, when I resize the window and then refresh, every now and then the panes from the masterpage seem to have a problem with sizing correctly again to the new size unless I either re-navigate back to the URL or resize the window again (bigger or smaller).  Has anyone seen this either?

    Thanks,
    Ron
  2. Answer
    Tsvetie
    Admin
    Tsvetie avatar
    1517 posts

    Posted 05 Mar 2010 Link to this post

    Hi Ron Montecalvo,
    Regarding the problem with the position of the slider in the pane, when you scroll - you should be able to reproduce this problem only in IE6 and IE7. It is a result of a browser bug that is fixed in IE8. Basically, the problem is with relatively positioned elements in scrollable elements and the solution is to apply position to the scrollable parent element as well. Please refer to our RadSplitter integration with relatively positioned elements knowledge base article for additional information.

    Regarding the problem with the pane controls - could you please send me a test page and detailed steps that I can follow to reproduce the problem locally?

    Greetings,
    Tsvetie
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  3. UI for ASP.NET Ajax is Ready for VS 2017
  4. Ron
    Ron avatar
    86 posts
    Member since:
    Sep 2009

    Posted 05 Mar 2010 Link to this post

    Perfect, thank you for your response.  Your solution has fixed the problem in all versions of IE for me.  However, I do want to point out that I initially was seeing this issue in IE8 as well the previous versions.
  5. Tsvetie
    Admin
    Tsvetie avatar
    1517 posts

    Posted 05 Mar 2010 Link to this post

    Hi Ron Montecalvo,
    I suppose that you were using IE8 in IE7 mode and that is why you were able to reproduce the problem with IE8. You should not be able to reproduce it in IE8 (IE8 mode).

    Sincerely yours,
    Tsvetie
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
Back to Top