Simulator stop working after update the app builder

6 posts, 0 answers
  1. Vijay
    Vijay avatar
    1 posts
    Member since:
    Aug 2014

    Posted 12 Sep 2014 Link to this post

    Simulator in AppBuilder shows white screen and my project is not work properly.all fields are being overlap and it's not show any error message on console only show this message.

    Consider using 'dppx' units, as in CSS 'dpi' means dots-per-CSS-inch, not dots-per-physical-inch, so does not correspond to the actual 'dpi' of a screen. In media query expression: only screen and (-webkit-min-device-pixel-ratio: 2), (min-resolution: 192dpi)

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://local/Simulator/kendo/js/jquery-1.10.1.min.map

    please tell me how to reduce this problem and how can i work properly on app builder? 
  2. Kaloyan
    Admin
    Kaloyan avatar
    872 posts

    Posted 12 Sep 2014 Link to this post

    Hello Vijay,

    Unfortunately, with the yesterdays AppBuilder 2.5 release we introduced a critical bug in our simulator. It prevents the correct rendering of CSS transitions.

    An urgent AppBuilder hotfix is now scheduled for next week, that should bring the simulator functionality back to normal. Meanwhile, you can check if clearing the simulator's cache improves its behavior. For that purpose, you will need to delete the whole content of the %localappdata%\Telerik\BlackDragon\Cache folder after turning off all AppBuilder clients.

    Further, if the above does not fix the matter, I would suggest testing your applications inside the AppBuilder In-Browser client, actual devices or native emulators until the fix is present.

    Please, accept our apologies for all inconvenience caused and thank you for the understanding. 

    Regards,
    Kaloyan
    Telerik
     

    Visit the Telerik Verified Plugins Marketplace and get the custom Cordova plugin you need, already tweaked to work seamlessly with AppBuilder.

     
  3. Julien
    Julien avatar
    7 posts
    Member since:
    Nov 2010

    Posted 16 Sep 2014 Link to this post

    Same thing for me, I cant Work properly .. can we rollback version?
  4. Kaloyan
    Admin
    Kaloyan avatar
    872 posts

    Posted 19 Sep 2014 Link to this post

    Hello guys,

    We just released a hotfix for AppBuilder (AppBuilder 2.5.1). It should fix the simulator issues so, feel free to check it out and report there are further issues. The update should be automatically applied to the AppBuilder clients after restart.

    I hope it helps.

    Regards,
    Kaloyan
    Telerik
     

    Visit the Telerik Verified Plugins Marketplace and get the custom Cordova plugin you need, already tweaked to work seamlessly with AppBuilder.

     
  5. Julien
    Julien avatar
    7 posts
    Member since:
    Nov 2010

    Posted 20 Sep 2014 Link to this post

    My AppBuilder Windows Client didnt update automaticly did he have a way to force it?
  6. Kaloyan
    Admin
    Kaloyan avatar
    872 posts

    Posted 24 Sep 2014 Link to this post

    Hi Julien,

    You should be able to download the latest installer of the AppBuilder clients from here, after logging in with your Telerik account.

    I hope this helps.

    Regards,
    Kaloyan
    Telerik
     

    Visit the Telerik Verified Plugins Marketplace and get the custom Cordova plugin you need, already tweaked to work seamlessly with AppBuilder.

     
Back to Top