Silverlight view fails on {word} in text

2 posts, 0 answers
  1. danparker276
    danparker276 avatar
    389 posts
    Member since:
    Aug 2010

    Posted 06 Jul 2011 Link to this post

    I have 2 different reports that fail on the Silverlight viewer when I have '{myword}' in the text I'm displaying from a field.  The asp.net version shows the correct text.

    I get an error:
    "The type 'SUNRISE' was not found. [Line: 1 Position: 7039]"

    SUNRISE is the text in {SUNRISE}  it's at the start of the text if that makes a difference.  I'm using version 5.0.11.316


  2. Steve
    Admin
    Steve avatar
    10941 posts

    Posted 07 Jul 2011 Link to this post

    Hi Danparker276,

    Thank you for reporting this. Actually we were not able to reproduce this with v.5.0.11.316 but reproduced it with v.5.0.11.510. We noticed in your download history that you have downloaded the service pack, so can you verify that we're correct i.e. the problem is only in v.5.0.11.510?

    Anyway, since the problem exists in the latest official release, I'm logging this in our bug tracking database and we would fix it for subsequent versions.

    Your Telerik points have been updated for bringing this to our attention.

    All the best,
    Steve
    the Telerik team

    Register for the Q2 2011 What's New Webinar Week. Mark your calendar for the week starting July 18th and book your seat for a walk through of all the exciting stuff we will ship with the new release!

  3. DevCraft banner
Back to Top