Showing Trial Version

6 posts, 0 answers
  1. Nik
    Nik avatar
    14 posts
    Member since:
    Jan 2007

    Posted 14 Apr 2009 Link to this post

    Hi There,

    I have downloaded the trial version from the download side, When I deployed on this version .its flash for trial version.
    How can I put my license key to that deployed folder. So that its won't show me same message again.

    Any help would be really appreciated.

  2. Ben Hayat
    Ben Hayat avatar
    892 posts
    Member since:
    May 2008

    Posted 14 Apr 2009 Link to this post

    Nik, why don't you open up a support ticket and let them know. If you have purchased a copy, you should have a none trail version in your account to pickup. If not, contact support.

    Hope this helps.
    ..Ben
  3. DevCraft banner
  4. Nik
    Nik avatar
    14 posts
    Member since:
    Jan 2007

    Posted 14 Apr 2009 Link to this post

    Hi

    Thanks for the Prompt reply.
    My problem is I have already deploy on the server with trial version, then I have purchased the license.  How to apply license copy to that that deployment.

    Hope u understand my problem?

    Regards
  5. Valentin.Stoychev
    Admin
    Valentin.Stoychev avatar
    2198 posts

    Posted 15 Apr 2009 Link to this post

    Hello Nik,

    You need to remove the references to the trial binaries and to reference the DEV binaries in your project. Then, rebuild the project and deploy. The trial message should be gone. Let us now if you have any problems with that.

    Regards,
    Valentin.Stoychev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  6. Nik
    Nik avatar
    14 posts
    Member since:
    Jan 2007

    Posted 15 Apr 2009 Link to this post

    Hi

    Can change the Binaries set in server. will that solve my problem.
    So it would avoid my deployment attempt.

    Hope u got what I really mean?

    Regards,

  7. Valentin.Stoychev
    Admin
    Valentin.Stoychev avatar
    2198 posts

    Posted 16 Apr 2009 Link to this post

    Hello Nik,

    you should rebuild and re-deploy since the application is packed into a .XAP file and the binaries are included into this XAP file. They are not executed on any server directory.

    Regards,
    Valentin.Stoychev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
Back to Top
DevCraft banner