Sharepoint Designer Webparts telerik error

2 posts, 0 answers
  1. Swapnil
    Swapnil avatar
    96 posts
    Member since:
    Aug 2013

    Posted 19 Mar 2014 Link to this post

    Hi,

    i am using sharepoint foundation 2010,and trying to use sharepoint .
    --my site uses telerik control but in that page i am not having single telerik control,i tried to added the register directive in page,
    --but while modifying webpart i am getting telerik error.
    --also attched screenshot
    Thanks
  2. Slav
    Admin
    Slav avatar
    1356 posts

    Posted 24 Mar 2014 Link to this post

    Hi Swapnil,

    Please ensure that the Register directive uses a fully qualified name and that you have specified the exact  version of UI for ASP.NET AJAX that is installed on your machine. You can check the following help articles for information about including the Telerik controls in pages and Web Parts for SharePoint:
    ​ - Incorporating RadControls for ASP.NET Ajax in SharePoint 2013 WebSites;
     - Create an AJAX-enabled SharePoint WebPart that uses RadControls​;

    If you are still having difficulties using the Telerik controls in SharePoint I will need to examine the setup of your page with the Register directive and your web.config file in order to determine what could be causing the issue at hand.


    Regards,
    Slav
    Telerik
     

    Build cross-platform mobile apps using Visual Studio and .NET. Register for the online webinar on 03/27/2014, 11:00AM US ET.. Seats are limited.

     

Back to Top