Responce was not working for Radtab Strip

1 posts, 0 answers
  1. Kishore
    Kishore avatar
    7 posts
    Member since:
    Apr 2014

    Posted 21 May 2014 Link to this post

    Hi ,
         Radtabstrip menu is now showing properly we i response . The tabs are showing below and below like              Case Search, Create Case
                                                                                                                                                                                          ETPT , FAACT
                                                                                                                                                                                          Hours

     

      <telerik:RadTabStrip ID="RadTabStrip1" SelectedIndex="0" runat="server" MultiPageID="RadMultiPage1"
            OnTabClick="RadTabStrip1_TabClick" CssClass="Tab_RadTabStrip1">
            <Tabs>
                <telerik:RadTab runat="server" Text="Case Search" PageViewID="RadPageView1">
                </telerik:RadTab>
                <telerik:RadTab runat="server" Text="Create Case" PageViewID="PageView2">
                </telerik:RadTab>
                <telerik:RadTab runat="server" Text="ETPT" PageViewID="PageView3">
                </telerik:RadTab>
                <telerik:RadTab runat="server" Text="FAACT" PageViewID="PageView4">
                </telerik:RadTab>
                <telerik:RadTab runat="server" Text="Hours" PageViewID="PageView5">
                </telerik:RadTab>
                
            </Tabs>
        </telerik:RadTabStrip>
        <telerik:RadMultiPage ID="RadMultiPage1" runat="server" SelectedIndex="0" CssClass="Tab_RadMultiPage1"
            ScrollBars="Horizontal">
            <telerik:RadPageView ID="RadPageView1" runat="server" ContentUrl="~/Admin/CaseSearch.aspx"
                CssClass="radpageview">
            </telerik:RadPageView>
            <telerik:RadPageView ID="PageView2" runat="server" ContentUrl="~/Admin/CreateCase.aspx" CssClass="radpageview">
            </telerik:RadPageView>
            <telerik:RadPageView ID="PageView3" runat="server" ContentUrl="~/Admin/ETPT.aspx"
                CssClass="radpageview">
            </telerik:RadPageView>
            <telerik:RadPageView ID="PageView4" runat="server"  ContentUrl="~/Admin/FAACT.aspx"
                CssClass="radpageview">
            </telerik:RadPageView>
            <telerik:RadPageView ID="PageView5" runat="server" ContentUrl="~/Admin/Hours.aspx" CssClass="radpageview">
            </telerik:RadPageView>
            
        </telerik:RadMultiPage>

    Please suggest how to solve the issue.
Back to Top