Reporting Column Count in not rendering in HTML preview

3 posts, 1 answers
  1. shadow
    shadow avatar
    58 posts
    Member since:
    Jun 2008

    Posted 25 Apr 2009 Link to this post

    Hi,

    I have created a report using the telerik reporting tool.
    In detail section i set the property columncount = 3 to show three columns in detail section.
    I was surprised to see that this is working right in Preview but it goes off in HTML Preview.
    Please help me, what will be the possible causes for the misbehavior? How i can overcome this problem?

    I want to show three columns in detail section using the Column Count property.

    Thanks.
  2. Answer
    Steve
    Admin
    Steve avatar
    10941 posts

    Posted 27 Apr 2009 Link to this post

    Hello Farid,

    HTML rendering extension displays multicolumn report as a single-column and that behavior is by design due to the fact that html is not a page oriented format. Please, review the help section Design Considerations for Report Rendering for more information about rendering extensions.

    Also you can review the topic Design Considerations for HTML Rendering for specific information about what to keep in mind when designing reports that will be used with HTML extension.

    All the best,
    Steve
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  3. DevCraft banner
  4. shadow
    shadow avatar
    58 posts
    Member since:
    Jun 2008

    Posted 30 Apr 2009 Link to this post

    Thanks, for helping links, this cleared a lot about my misunderstanding
Back to Top