Report Designer - does not run

5 posts, 2 answers
  1. Andy
    Andy avatar
    10 posts
    Member since:
    Nov 2006

    Posted 25 Jan Link to this post

    Enviroments:

    Windows 7 ultimate russian x64

    Visual studio 2010, 2012, 2015

    MS SQL Server 2008, 2014

    Telerik Reporting Q2 2012, Q3 2012, Q1 2015, Q1 2016

     

    Problem: When run Q1 2016 report designer - get error. Please see attached file

    Tested also on the Windows 10 pro (russian) x64, and Windows 7 pro x64  - the same error

  2. Scott Waye
    Scott Waye avatar
    111 posts
    Member since:
    Nov 2009

    Posted 25 Jan Link to this post

    Same problem here, WIn 10 64 bit, UK with latest Q1 2016
  3. DevCraft banner
  4. Answer
    Katia
    Admin
    Katia avatar
    301 posts

    Posted 25 Jan Link to this post

    Hello Andy,

    We indeed had this problem in the official release which appears on some configurations.

    We have already published an internal build (10.0.16.118) which fixes this issue. Please, download it from your account -> Products and Subscriptions -> Latest Internal Builds and give it a try.

    Let us know if you experience any other difficulties.

    Regards,
    Katia
    Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  5. Answer
    Scott Waye
    Scott Waye avatar
    111 posts
    Member since:
    Nov 2009

    Posted 25 Jan in reply to Katia Link to this post

    Latest build works for me.  Thanks
  6. Andy
    Andy avatar
    10 posts
    Member since:
    Nov 2006

    Posted 26 Jan in reply to Katia Link to this post

    Hello Katia. Now report designer works on my PS. Thank you
Back to Top
DevCraft banner