Remote Templates and Views

4 posts, 0 answers
  1. Anthony
    Anthony avatar
    2 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 04 Mar 2015 Link to this post

    Hi,

    I have a listview using templates that replaces the <a href="#= Href #"> tag with the correct link eg: <a href="remoteview.html">. However when clicking on the link,
    it navigates to the view but doesn't render content with kendo ui. Is this even possible? Or am i doing anything wrong?

    Regards,
     
  2. Petyo
    Admin
    Petyo avatar
    2439 posts

    Posted 06 Mar 2015 Link to this post

    Hello Anthony,

    the behavior you describe should work in general - most likely, a javascript error occurs somewhere. Can you please check that?  

    Regards,
    Petyo
    Telerik
     
    Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
     
  3. Kendo UI is VS 2017 Ready
  4. Anthony
    Anthony avatar
    2 posts
    Member since:
    Aug 2012

    Posted 09 Mar 2015 in reply to Petyo Link to this post

    Hi, 

    I do not have any js errors.Please refer to the picture below. 

    1.Menu



    2. href navigation using Template



    3.href navigation using static html



    When i generate the menu items using templates and selecting the menu items it doesn't render the page correctly. 
    Question is does kendo render menuitem clicks correctly when using templates? 

    regards











  5. Petyo
    Admin
    Petyo avatar
    2439 posts

    Posted 10 Mar 2015 Link to this post

    Hi Anthony,

    my guess is that your explanations refer to an attachment which did not make it through for some reason. Anyway, is it possible for you to isolate the problem in a dojo (or a sample project)? We should be able to assist you faster this way. Thank you in advance. 

    Regards,
    Petyo
    Telerik
     
    Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
     
Back to Top
Kendo UI is VS 2017 Ready